Vėžiu sergantis D. Lundgrenas Graikijoje vedė 37 metais jaunesnę mylimąją | KaunoDiena.lt

VĖŽIU SERGANTIS D. LUNDGRENAS GRAIKIJOJE VEDĖ 37 METAIS JAUNESNĘ MYLIMĄJĄ

65 metų Dolphas Lundgrenas vedė 27 metų mylimąją Emmą Krockdal. Kukli ceremonija įvyko praėjusią savaitę Graikijoje, Mikono saloje, kurioje aktorius turi vilą. Apie tai rašoma people.com.

Pora susižadėjo 2020 m. Tačiau vestuvės nuolat buvo atidedamos: tai dėl pandemijos, tai dėl aktoriaus ligos. Neseniai Dolphas prisipažino, kad kovoja su vėžiu. Prieš kelerius metus gydytojai jam žadėjo ne daugiau nei trejus metus gyvenimo, tačiau aktorius sakė, kad gydymas duoda teigiamų rezultatų.

„Pajutome, kad pagaliau atėjo tinkamas metas švęsti meilę, gyvenimą ir laimę – dievų žemėje“, – apie sprendimą susituokti Graikijoje pasakojo aktorius.

Filmų „Rokis 4“, „Universalus karys“ ir daugelio kitų žvaigždė 2020 m. pradžioje pradėjo susitikinėti su asmenine trenere Emma Krockdal, kuriai pasipiršo tų pačių metų vasarą. 

Aktorius anksčiau yra pasakojęs, kad Emma jį palaikė kovojant su vėžiu, kuris jam buvo diagnozuotas prieš aštuonerius metus. Po buvusios remisijos situacija vėl pablogėjo.

D. Lundgren su dukra Ida./ Instagramo nuotr. 

Tai antroji D. Lundgren santuoka. Pirmoji jo žmona buvo papuošalų dizainerė Anette Qviberg, su kuria jie pragyveno 17 metų. 2011 m. pora pateikė skyrybų prašymą. Šioje santuokoje gimė dvi dukros: 27 metų Ida ir 21 metų Greta. 

Aktorius taip pat turėjo meilės romaną su popdainininke Grace Jones, kuri 1,96 m. ūgio šviesiaplaukiui švedui, dirbusiam naktiniame klube apsaugos darbuotoju, padėjo prasiskinti kelią į Holivudo aukštumas. D. Lundgren draugavo ir su  supermodeliu Janice Dickinson.

GALERIJA

  • Vėžiu sergantis D. Lundgrenas Graikijoje vedė 37 metais jaunesnę mylimąją
  • Vėžiu sergantis D. Lundgrenas Graikijoje vedė 37 metais jaunesnę mylimąją
  • Vėžiu sergantis D. Lundgrenas Graikijoje vedė 37 metais jaunesnę mylimąją
  • Vėžiu sergantis D. Lundgrenas Graikijoje vedė 37 metais jaunesnę mylimąją
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Panašu

Į koncerva ..

Senas ruonis

Jei nores gyvent pasveiks organizmas susireguliuos

sėkmės ir laimės linkintis

Kažkoks neva profesorius kažką ten paisto...Dolfas aukštas,bet matyt ir trenerė ne iš mažiukių.Nepavydėkim jam laimės,o jai galimo turto.Nebūkim metus skaičiuojančiomis gegutėmis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS