Viena detalė iš „The Roop“ pasirodymo sukėlė diskusijų audrą: pastebėjo tik akyliausi | KaunoDiena.lt

VIENA DETALĖ IŠ „THE ROOP“ PASIRODYMO SUKĖLĖ DISKUSIJŲ AUDRĄ: PASTEBĖJO TIK AKYLIAUSI

  • 42

Šeštadienio vakarą paaiškėjus, kad šiemet Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaus Vaidotas Valiukevičius su grupe „The Roop“, internautai pasiskirstė į dvi stovyklas – vieni džiaugėsi ir sveikino nugalėtoją, kiti – taip gerai nusiteikę nebuvo. Pirmojo „The Roop“ pasirodymo metu jiems užkliuvo prasegtas atlikėjo kelnių užtrauktukas.

Specialiai „Eurovizijos“ fanams socialiniame tinkle „Facebook“ sukurtoje grupėje „Eurovizija 2021“ užvirė aistros. Vieni internautai liaupsino šiųmetį šalies pasirinkimą dainų konkurse rašydami: „Pagaliau važiuos normali daina. Visa Europa bus už Lietuvą. Prognazuoju garbinga šeštą vietą“, – rašė Stanislovas, linkėdamas „The Roop“ tokios sėkmės, kokia lydėjo grupę „LT United“ su daina „We are the winners“ 2006-aisiais.

Tačiau palaikymo žodžiai Lietuvos atstovams skriejo ne iš visų internautų. „Nežinau... Nešvari pergalė... Pasitelkta pornografija. Prasegtomis kelnėmis bandyta papildomų balsų susirinkt... Reikalauju perbalsavimo!“ – minėtoje grupėje skelbė Paulius akcentuodamas momentą, kai pirmojo pasirodymo metu atliekant dainą „Discoteque“ prasisegė V. Valiukevičiaus kelnių užtrauktukas.

Stop kadras.

„Ko tik neprigalvoja, kad tik į save dėmesį atkreiptų. Bet prasegtos kelnės pergalės „Eurovizijoje“ neatneš – be skandalų dar reikia kitų dalykų“, – antrino Katerina.

Tačiau įrašas ir pastarasis komentaras tuoj pat sulaukė atsakomosios kritikos. „Siūlau patylėti dėl prasegto kelnių užtrauktuko. Radote iš ko šaipytis. Įlįstumėte į bet kurio žmogaus kailį atsistojus ant scenos, tada suprastumėte, ką reiškia stovėti prieš minią, kai atsitinka nenumatytas precedentas, ir toks kaip jūs šaiposi dėl niekų. Scenoje visko nutinka, o čia – tik rūbas. Jis nors ir nuogas butų ant scenos –vistiek viskas buvo savo vietoje ir pasirodymas labai geras – vertas pergales“, – užtarė Lina.

„Didesnių nesąmonių nesu girdėjęs. „Žmonės balsavo už „The Roop“ ir jie yra nugalėtojai, perbalsavimas visiškai nieko nepakeistų“, – rėžė Karolis.

„Gulintiems ant sofos, kad tik prikibti prie bet ko“, – kritikos strėlę į Pauliaus pusę paleido ir Asta. „Bet tai kur jūs žiūrite? Ir dar vyras, vadinasi. Aš mačiau šokėjus ir vokalistą, geras sinchronas buvo. Nėra ribų žmonių kvailumui pasireikšti...“ – piktinosi Marija.

„Dieve mano, o aš nepastebėjau. Tai kiek praradau“, – šmaikštavo Daiva.

„Taigi sakė per interviu,kad ne į „Dainų dainelę“ eina – ims auditoriją nuo pat pirmų akimirkų su visu įmanomu haipu... Na, tai va, – kaip pasakė, taip ir padarė“, – užkirsti kelią internautų rietenoms bandė Laurita.

„Per interiu sakė: „Dabar gavom pinigų, užtrauktukus pataisysime, viskas bus ok su užtrauktukais““, – nugirsta pozityvia įžvalga pasidalijo Violeta.

„Šiaip aš už „The Roop“ sirgau 100 proc., nes konkurentų tiesiog nebuvo. Ir „Eurovizijoje“ tikrai aukštai būsim, net jei ir nepavyktų laimėti. O kas dėl pasišaipymo, tai, manau, kad juokinga ir pats Vaidotas to visiškai nesureikšmina – iš to tik pasijuoks. Nes, jei tokia smulkmena profesionalų atlikėją išmuštų iš vėžių, būtų labai liūdni reikalai“, – susiskaldžiusias internautų stovyklas suvienyti bandė pats įrašo autorius Paulius.

Primename, kad vasario 7 dienos vakarą Nacionalinės atrankos „Pabandom iš naujo!“ finale varžėsi Gebrasy, Martyna, Evita Cololo, Voldemaras Petersonas, Titas ir Benas bei praėjusių metų atrankų laimėtojai grupė „The Roop“.

Antrąją vietą iškovojo Audrius Petrauskas-Gebrasy, trečiąją – Voldemars Petersons-Kupido, ketvirtąją – Martyna Jezepčikaitė, penktąją – Evita Cololo, o šeštąją – Titas ir Benas.

Šiemet „Eurovizija“ vyks gegužės 18–22 dienomis Nyderlanduose, Roterdame.

Atsižvelgiant į pandemijos situaciją, kad „Eurovizija“ įvyktų, numatyti keturi galimi scenarijai: nuo įprasto iki nuotoliniu būdu, skelbia ELTA.

Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Re

Jokia problema - čia juosmuo atsisege, o ne klynas.. Kelnes paaukstintu liemeniu, Nematau klynoooo

Anonimas

ai kazkokia kaimo runkeliu pop grupe, jau zymiai geriau Medziai melagiai skamba

Klaipėdietė

Nei matyt,nei girdėti nenorime,o vieta bus iš galo pirma jiems,Valio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS