Virtualaus skandalo tęsinys: pirmadienį A. Stašaitytė nustebino dar vienu įrašu | KaunoDiena.lt

VIRTUALAUS SKANDALO TĘSINYS: PIRMADIENĮ A. STAŠAITYTĖ NUSTEBINO DAR VIENU ĮRAŠU

  • 242

Pirmadienį žinoma pramogų pasaulio moteris Asta Stašaitytė-Masalskienė padėkojo ją palaikiusiems žmonėms po to, kai ji penktadienio vakarą feisbuke paskelbė  prieštaringai vertinamą įrašą apie buvusį sutuoktinį, savo dviejų sūnų tėvą, žinomą pramogų pasaulio atstovą Giedrių Masalskį. 

Ne paslaptis, kad vėlų penktadienio vakarą gausus žinomos poros gerbėjų būrys ilgai gūžčiojo pečiais virtualioje erdvėje stebėdamas buvusių sutuoktinių  emocijas. Juolab, kad Astos ir Giedriaus skyrybos įvyko daugiau nei prieš ketverius metus.

Pirmadienį, kiek aprimus emocijoms, A. Stašaitytė- Masalskienė  paskelbė naują įrašą, kuriame padėkojo ją palaikiusiems ir pasidžiaugė nauja diena: „Ačiū visiems už palaikymą. Net negalėjau numanyti, kiek mylinčių žmonių turiu aplink. Tik dėkoju Dievui už jus visus. Kokia graži nauja diena! Ramybės ir džiaugsmo.“

Primename, kad penktadienio vakarą A. Stašaitytė-Masalskienė nevyniodama žodžių į vatą išliejo susikaupusias emocijas ant buvusio sutuoktinio G. Masalskio. Moteris rašė apie neva netradicinę vyro lytinę orientaciją, neteisingas turto dalybas ir santykius su jų vaikais.

Penktadienio vėlų vakarą, internetui ošiant nuo komentarų, į buvusios žmonos įrašą sureagavo ir G. Masalskis

Netrukus į G. Masalskio nevienareikšmišką įrašą atsakė A. Stašaitytė-Masalskienė taip tarsi padėdama tašką vėlyvoms diskusijoms, kurias pati ir pradėjo. „Girdėjau, kad Giedrius Masalskis prašė netrukdyti dėl jo ligos. Tai gerbkime tą prašymą. Labanakt“. 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (242)

Jonas

Tos “rašytojos” ,puolančios Astutę,- degradavusios būtybės. Bet ant kiek turi būti žlugęs žmogus.Kad nuo ryto iki vakaro visos mintys tik ir sukasi apie alkoholį. Laikas būtų išsiblaivyti ir kitomis akimis pažvelgti į pasaulį.

tai

> Astute ar ne per daug vardų turi- fantazija beribė. Penktadienio vakarą laukiame tęsinio , gerai "apsiformink" ir drėbk :)

Ugnė

Astute, eik kuo toliau nuo tos šunaujos. Matyt pačios niekaip negali išsiblaivyti, todėl ir loja nesąmones. Tegul ant savo namų durų užsikabina lentelę su užrašu” piktas šuo”.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS