Viruso protrūkis Kauno bare įbaugino ir M. Katlerį: sulaukė COVID-19 tyrimo rezultatų | KaunoDiena.lt

VIRUSO PROTRŪKIS KAUNO BARE ĮBAUGINO IR M. KATLERĮ: SULAUKĖ COVID-19 TYRIMO REZULTATŲ

  • 5

Po žinios apie koronaviruso protrūkį Kauno senamiestyje veikiančiame „Adform kiemelyje“, sunerimo ne tik renginyje dalyvavęs dainininkas Egidijus Dragūnas, bet ir renginį vedęs komikas Mantas Katleris. Jis, kaip ir E. Dragūnas, nusprendė atlikti COVID-19 testą.

Komikas tyrimo rezultatų nuotrauka pasidalijo „Instagram“ paskyroje. „Ramiakas“, – prie nuotraukos trumpai brūkštelėjo M. Katleris.

Primename, kad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) antradienį pranešė, jog koronavirusas nustatytas keturiems Kauno senamiestyje veikiančio „Adform kiemelio“ darbuotojams. Trečiadienį skelbta, kad virusas Kauno bare plinta toliau – registruoti dar trys atvejai. Vienas iš asmenų yra darbuotojas, kiti – sąlytį turėję asmenys. Du iš jų jaučia infekcijai būdingus simptomus, vienam jie nėra pasireiškę. Iš viso su šiuo židiniu dabar siejami septyni atvejai.

Po žinios apie koronaviruso protrūkį Kauno senamiestyje veikiančiame „Adform kiemelyje“ dainininką E. Dragūną taip pat aplankė nerimas – neseniai jis dalyvavo čia vykusiame renginyje ir bendravo su baro darbuotojais. Antradienį atlikėjas nusprendė darytis COVID-19 testą. Nors trečiadienį paaiškėjo, kad tyrimo atsakymas – neigiamas, tačiau E. Dragūnas nusprendė atšaukti rugsėjo 5 dieną Vilniuje, Kalnų parke, turėjusį įvykti grupės SEL koncertą.

Apie sprendimą atšaukti koncertą atlikėjas paskelbė socialiniame tinkle „Instagram“. „Mes patirsime daugiatūkstantinius nuostolius. Bet tai šią akimirką nesvarbu. Aš nusprendžiau, kad nenoriu, kad nors vienas žmogus galimai užsikrėstų virusu per SEL koncertą. Todėl pasirodymą Vilniuje, Kalnų parke, per Sostinės dienas atšaukiame“, – trečiadienį savo sprendimą paskelbė SEL lyderis E. Dragūnas.

Gairės: Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 saviizoliacija, Mantas Katleris, tyrimo rezultatas, koronaviruso tyrimas, Egidijus Dragūnas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tik idiotai

Galejo galvoti,kad koncertas su 15 000 ziurovu ivyks.

Namas

Sakes ji ybaugino ir ka mum dabar daryti

Tyrimas

Vieno testo tyrimo nepakanka, nes atsakymai būna skirtingi ir testai ne visi Covid rodo, vienu tyrimo atveju negalima apsiriboti, be to, yra užkrato inkubacinis laikotarpis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS