Vis daugiau pasaulio miestų pradeda gyventi Kalėdų laukimu | KaunoDiena.lt

VIS DAUGIAU PASAULIO MIESTŲ PRADEDA GYVENTI KALĖDŲ LAUKIMU

  • 4

Kalėdinis šurmulys apima vis daugiau pasaulio miestų, praneša LNK.

Ispanijos mieste Barselonoje švenčių laukimas pradėtas Kalėdų lempučių įžiebimu bei vizualia cirko pasaka. Tūkstančiai žmonių išėjo į gatves, kad taptų šios akimirkos liudininkais.

„Man labai patiko, o fejerverkai buvo labai gražūs“, – sakė renginį žiūrėjusi ispanė.

„Taip, šou labai patiko. Gaila, nematėme pradžios, atėjome maždaug įpusėjus, bet buvo labai įspūdinga. Ypač gražios šviesos“, – kalbėjo kitas Barselonos gyventojas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kalėdų laukimas jau oficialiai prasidėjo ir kitoje Europos pusėje – Graikijoje. Štai Atėnuose nušvito 24 tūkst. kalėdinių lempučių, o miesto centre sužibo ir Kalėdų eglė. Švenčių magija išsiplėtė ir už aikštės ribų. Iš viso 83 km girliandų apšvietė medžius visame mieste. 37 miesto aikštės pasipuošė 44 Kalėdų eglėmis, balionais, pliušiniais meškinais. Aikštėse iškilo 10 kalėdinių miestelių.

Kalėdų eglės taip pat įžiebtos Madride, Paryžiuje, Londone, Honkonge, o jau gruodžio 1 d. Kalėdų eglė sužibs ir Vilniuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

na

daznai gasdinama pragaru, bet ar nekyla mintis, kad dabar mes gyvename pragare - kito baisesnio nebus

na

juodosios kaledos

.......

Te jas velniai tas kalėdas. Ar kas žino kas ten švenčiama? Tikriausiai tai prekijų šventė, pasiplėšimas už visus metus, patys kelia pirkimo isteriją. Aš specialiai nevalgysiu ir negersiu nieko šventiško, tik duonos su arbata. O šventė yra kiekviena sėkminga diena. Palaimą galima patirti leidžiant laiką pagal savo pomėgius, o visokios kalėdos yra tik trukdis dėl visuotinio sąmyšio, eilių ir viešų paslaugų sutrikimo, taip pat nelaimių padaugėjimo dėl girtavimo, kelionių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS