Vizažistė D. Kazėnaitė tiesą apie patikusį vyrą sužinojo tik po jo žmonos žinutės | KaunoDiena.lt

VIZAŽISTĖ D. KAZĖNAITĖ TIESĄ APIE PATIKUSĮ VYRĄ SUŽINOJO TIK PO JO ŽMONOS ŽINUTĖS

  • 3

„Tu negali daryti klaidų, negali būti gyvenime nuopuolių, negali nesisekti – taip atrodo daugeliui sekėjų. Negana to, kad mes patys iškeliam sau kartelę, tai kiti žmonės dar labiau spaudžia ir įsivaizduoja, kad jei jau esi graži, tai visi vyrai krenta tau po kojomis, ir meilė baigiasi tik santuoka ir vaikais... Tačiau nė velnio! Gyvenimas yra ne toks, gauni visko – ir torto į veidą, ir į „š“ įlipti, tačiau atsistoji ir eini toliau su visais „up and down“, – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val.,  LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos 29-erių nuomonės formuotoja, modelis ir vizažistė Deimantė Kazėnaitė.

Stebint D. Kazėnaitę, pozuojančią fotografui, gali apimti pavydas... Graži, fotogeniška, pasitikinti savimi, atrodo šiai merginai gyvenime viskas it sviestu patepta. Tačiau šiandien Deimantė papasakos apie kiek kitokią, nematomą išvaizdžių moterų gyvenimo pusę – apie vyrus, kuriems dailios merginos – tarsi medžioklės trofėjus, skaudžią draugo išdavystę, po kurios net buvo susitikusi pasikabėti su jo žmona, ir apie tai, kad išvaizdžioms moterims reikia dirbti dvigubai daugiau, kad aplinkiniams įrodytų, jog grožis ne vienintelis privalumas.

Deimantė septynerius metus draugavo su garsiu fotografu Gediminu Žilinsku. Jam yra pozavusios turbūt visos gražiausios Lietuvos moterys. Daugelis juos vadindavo svajonių pora. Kokia skyrybų priežastis, Deimantė sako neketinanti viešai gvildenti: „Jei taip daryčiau, negerbčiau pati savęs. Tiesiog išsisėmėm kaip pora – šeimos nesukūrėme, vaikų nesusilaukėme, galbūt tiesiog nebuvo lemta...“.

Deimantė sako antrosios pusės po skyrybų neieškojusi, tačiau vieną dieną jos dėmesį patraukė vyro žinutė. „Jis iš tiesų mokėjo labai gražiai asistuoti, buvo įdomus, mandagus, tiesiog simpatiškas vyras. Ar greitai susisuko galva? Tuomet galvojau, kad tai nebuvo taip greitai. Tikrai nebuvo tas žmogus, kuris puola labai greitai į santykius. Tačiau dabar galvoju, kad nėriau labai greitai...“, – pasakos D. Kazėnaitė.

Kas jis iš tiesų yra, ir kuo užsiima jai patikęs vyras Deimantė sužinojo tik tada, kai po pusantro mėnesio pažinties netikėtai sulaukė žinutės iš jo žmonos. Netrukus paaiškėjo, kad visa naujo pažįstamojo Deimantei papasakota gyvenimo istorija buvo grįsta melu – pradedant tuo, kur jis gyvena ir dirba, baigiant kilme. Vienintelis dalykas apie kurį vyrukas nemelavo, tai, kad turi dukrą.

GALERIJA

  • Vizažistė D. Kazėnaitė tiesą apie patikusį vyrą sužinojo tik po jo žmonos žinutės
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vika

Nesuprantu aš tu mergu,kabina senius arba atvirkščiai.Senas žmogus ,arba daug vyresnis nebus toks tokio tau noretusi,Vyrenis yra su susiformuotu savo farakteriu,sunku prie tokio derintis ir taikytis.Niekaip neįsivaizduoju su senių gyvenimo,mano vyras vienmetis ir tai visko būna. Bet Senio ,celiulitinio ir su pinigų maišu, Nenorėčiau,nes esu savarankiska,uzsidirbu pati,kito zmogaus pinigų nereikia.Kenteti ,taikytis ,žemintis dėl pinigų niekada neteko.Man tos kurios prasideda su senais diedais,kurie tinka i tevus,senelius yra šlikščios,lygumu su iškrypeliais vieną ir kitą. Ir senis iškrypėlis ir ta kuri eina su senių.Nera reikalo pasakoti, aiskios tos" pasakos".

.

Juokingai toje TV laidoje pateikineja pusnuogė savo lašinukus, kam to reikia? Įskaudinta matosi bevalio žmogaus.

Giruliai

Senos panos pasivaikščiojimas po "Second Hand" prekyvietę

SUSIJUSIOS NAUJIENOS