Vyras laidoje „Yra, kaip yra“ atskleis svingerių vakarėlių paslaptis | KaunoDiena.lt

VYRAS LAIDOJE „YRA, KAIP YRA“ ATSKLEIS SVINGERIŲ VAKARĖLIŲ PASLAPTIS

  • 2

Pirmadienio pavakarę 17.35 val. LNK laidoje „Yra, kaip yra“ diskusija – kokios priežastys lemia, kad žmonės negali gyventi su vienu partneriu? Laidoje dalyvausiantis Aivaras sakys, kad jo pomėgiai paprasti – žvejyba ir seksas.

Aivaras pasakos prieš 10 metų pradėjęs lankytis svingerių vakarėliuose. Viskas prasideda nuo naršymo internete – virtualioje erdvėje žmonės susipažįsta, vėliau susitinka kavos ir tuomet surengia svingerių vakarėlį. Anot laidos dalyvio, vakarėliams visi susimesdavo ir išsinuomodavo sodybą su pirtele.

Aivaras teigia vakarėliuose dalyvaudavęs tik su padoriais žmonėmis, nes yra prisižiūrėjęs vaizdo klipų, kuriuose tokie vakarėliai būdavo ypač nepadorūs. Ir nors Aivaras sako, kad yra turėjęs šimtus moterų, tačiau savo merginai būna ištikimas.

Laidoje dalyvausianti Vaisingumo centro vadovė Gražina Bogdanskienė teigia, kad visuomenėje nebėra vertybių – visi per daug laisvai žiūri į seksą. Anot moters, jai yra baisu, kad žmonės nebebijo nei hepatito B, nei hepatito C, kurie ypač pavojingi.

Asmeninio tobulėjimo ir santykių ekspertas Darius Ražauskas teigia, kad šiandien labai paplitusi virtuali neištikimybė, kai vyrai įvairiuose socialiniuose tinkluose dalina pagyrimus moterims ir panašiai. Anot Dariaus, tai yra tiesioginė neištikimybė.

Darius teigia, kad kuo vyras mažiau emociškai brandus, tuo jį labiau veikia aplinkos dirgikliai ir tuo labiau jis linkęs į neištikimybę. Anot jo, didžiausia jaunų vyrų problema – kad jų niekas nemokė, kaip jiems mintyse kontroliuoti savo geidulius.

Laidoje dalyvausianti Rasa pasakos, kad ji mėgdavo eiti į pasimatymus, tačiau pamatė, kad nėra su kuo susitikti – visi vyrai arba baisūs, arba vedę. Anot merginos, ji savo aplinkoje beveik nepažįsta žmonių, kurie yra ištikimi, kadangi vyrai nori atsitiktinių santykių, o žmona jiems – tik namų šeimininkė ir vaikų motina.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

aleio

Tas vyrukas teigia, kad dalyvavęs daugybėje svingerių vakarėlių ir turėjęs šimtus moterų, bet savo merginai yra ištikimas. Super, nėra žodžių

Nuomone.

Ar tokius iskrypelius reikia rodyti visiem? Juk tai paaugliu tvirkinimas.Stebimes is kur tiek prievartavimu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS