„X Faktoriaus“ premjeroje – netikėta merginos sėkmė: teisėjai buvo pakerėti | KaunoDiena.lt

„X FAKTORIAUS“ PREMJEROJE – NETIKĖTA MERGINOS SĖKMĖ: TEISĖJAI BUVO PAKERĖTI

  • 0

Rugsėjo 8 d. TV3 televizijos žiūrovas išvys laukiamiausią rudens sezono premjerą. Tai – muzikinio šou „X Faktorius“ septintasis sezonas! Kiekvieną sekmadienį prie TV ekranų laukia šventė ir galimybė pirmiesiems pamatyti būsimų Lietuvos muzikos žvaigždžių karjeros pradžią.

Dalyvių pasirodymas vertina ir kas patenka į kitą etapą sprendžia dainininkas Saulius Prūsaitis, hitų autorius ir atlikėjas Marijus Mikutavičius, garsiausia šalies dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, grupės BIX lyderis, TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Viena iš premjerinės laidos ryškiausių dalyvių – iš Krekenavos atvykusi Mantvilė Martuzevičiūtė. Mergina – kukli, nesigirianti, kad atėjo nugalėti ir yra verta didžiosios scenos. Mantvilė į šou atėjo įsitikinti, ar gali dainuoti. Kaip paaiškėjo pasirodymo metu, kukli asmenybė slepia didžiulį talentą.

Susitikusi su Mindaugu Stasiuliu ir Mindaugu Rainiu mergina pasakojo, kad ne tik dainuoja, bet ir šoka. Mantvilė – orkestro šokėja, užkulisiuose mokiusi choreografinių paslapčių ir laidos vedėjus!

Mantvilė – dvidešimtmetė, kurią vokalo paslapčių kažkada mokė Simona Klusienė, buvusi „X Faktoriaus“ finalininkė. Mergina teiravosi, kaip gi jai elgtis scenoje, kad sužavėtų šou teisėjus ir išgirstų keturis „taip“.

„Simona man palinkėjo būti savimi, nesimaivyti, nevaidinti. Aš nesu ta, kuri labai mėgsta išsišokti. Esu turbūt ramesnė“, – kalba Mantvilė apie savo charakterį.

Teisėjai buvo sužavėti jautraus merginos pasirodymo ir negailėjo komplimentų. „Žmogus užlipa į sceną ir priverčia nutilti visą publiką. Tu girdi, kai skrenda musė. Tai yra didelis, žvėriškai didelis pasiekimas – sutelkti visų dėmesį į save ir liepti jiems patylėti, paklausyti“, – pasirodymą komentavo S. Prūsaitis.

„Tu esi talentinga ir labai tikiuosi, kad čia liksi, nes noriu tau duoti keletą patarimų. Esi spalvotų siūlų kamuoliukas. Tiek spalvų, tik jaukumo, tiek gylio – esu apstulbusi“, – gražių žodžių negailėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Tu labai sužavėjai. Šiuo metu esi vienas iš įdomiausių, įspūdingiausių balsų“, – sakė M. Mikutavičius. „Nustebino ir pakerėjo“, – trumpai ir konkrečiai gyrė pasirodymą S. Urbonavičius-Samas.

„Labai daug emocijų… Atrodo ir baisu, ir linksma, ir verkti norisi. Net nesitikėjau, kad tokia atmosfera“, – kalbėjo Mantvilė, tik nulipusi nuo scenos.

„X Faktoriaus“ premjera jau rugsėjo 8 d., sekmadienį, per TV3 televiziją!

GALERIJA

  • „X Faktoriaus“ premjeroje – netikėta merginos sėkmė: teisėjai buvo pakerėti
  • „X Faktoriaus“ premjeroje – netikėta merginos sėkmė: teisėjai buvo pakerėti
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS