Ž. Grigaitis po užpuolimo iki šiol jaučia baimę: keršto ir pavydo rankos yra labai didelės | KaunoDiena.lt

Ž. GRIGAITIS PO UŽPUOLIMO IKI ŠIOL JAUČIA BAIMĘ: KERŠTO IR PAVYDO RANKOS YRA LABAI DIDELĖS

Vieno ryškiausių Lietuvos žmonių, verslininko, prekės ženklo „Ž Jewellery“ įkūrėjo ir keliautojo Žilvino Grigaičio veidą visuomet puošia šypsena. Turbūt dauguma sutiktų, kad jo gyvenimas atrodo vienas spalvingiausių ir įdomiausių. Daug iššūkių, pakilimų ir nuosmukių gyvenime patyręs Ž. Grigaitis tvirtina, kad gyvena tik šia diena ir mėgaujasi jam suteiktomis galimybėmis.

Nors Ž. Grigaitis gyvena dabartimi, vis dėlto kai kurios skaudžios patirtys iki šiol turi stiprių pasekmių. 2007 m. vyras buvo užpultas gatvėje, žiauriai sumuštas ir išvežtas į ligoninę, kurioje jam buvo suteikta skubi pagalba. „Esu laimės kūdikis, kad greitai atsistojau ant kojų. Tai buvo pakankamai seniai. Tai buvo netikėtas man iššūkis, tačiau aš iki dabar jaučiu tam tikrus pašalinius poveikius. Ir taip bus visą mano gyvenimą iki paskutinės dienos. Bet aš pakankamai greitai atsistačiau“, – prisiminimais dalijosi žinomas verslininkas.

Žilvinas neslepia, kad iki šiol jį kamuoja šis siaubingi prisiminimai ir dar dabar jis dažnai jaučia baimę. „Ir dabar eidamas gatve vakare atsisuku. Yra ta baimė. Kai gauni smūgį iš nugaros be teisės apsiginti ir nematai nei kas, nei kaip, nei kodėl. Ir kai iš tavęs nieko nepavagia, tai supranti, kad vienaip ar kitaip keršto ir pavydo rankos yra labai didelės“, – pasakojo Ž.Grigaitis.

LNK stop kadras

Pasirodo, kad kruvini drabužiai, kuriuos vilkėjo Ž. Grigaitis tą vakarą iki šiol yra neišmesti. Vyrui tai tarsi priminimas ir metafora apie gyvenimo trapumą. „Tėtis atvažiavo prieš pat operaciją, aš jam atidaviau ir tą švarką, ir tą kaklaraištį. Kaune, po tėčio laidotuvių (mama pirma išėjo iš šio pasaulio), aš radau tuos drabužius gražiai sulankstytus ir neišvalytus. Man suspaudė širdį. Bet gal tai ir yra ženklas, mes visi turime gyvenime truputėlį sustoti, apsidairyti. Kad ne mus kažkas sustabdytų, o kad mes patys turime sustoti. Visada apie tai pagalvoju, kad mes visko norime gyvenime, mums reikia visko, mes skubame, mes norime uždirbti, mes norime turėti, mes norime keisti, bet iš šito pasaulio nieko neišsineši“, – sakė Žilvinas.

Dar daugiau apie Žilvino Grigaičio gyvenimą, patyrimus, sėkmę – trečiadienį , 20 val., laidoje „Šeškinės 20“ per LNK.

GALERIJA

  • Ž. Grigaitis po užpuolimo iki šiol jaučia baimę: keršto ir pavydo rankos yra labai didelės
  • Ž. Grigaitis po užpuolimo iki šiol jaučia baimę: keršto ir pavydo rankos yra labai didelės
LNK stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

tūpt nūžnike šalia negalėčiau

Tai ar sustoji ,kengūraiti,koc ir gavęs į lempą?Papūgini per visas tv,tad nenustebsim ,jei vėl būsi kada ,,iš pavydo''pritrenktas.Gyvenime kelissyk esu gavęs į akį,bet tai muštynėse dėl mergų,o tau ko pavydėti-tų dūdelių su papūgomis ar pižamos su broškkėm?Vaikštai po laidas,kur lygiai tokios pačios makakos demonstruojasi ir per teliką kaip žydai parkomis giriasi savo alfonsišku gyvenimu.

Anonimas

Gaidjurgio skriausti nevalia

tiesa

pagal darba ir atlygis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS