Žinomų žurnalistų istorijos: išvilioti tūkstančiai, milijonierių meilė ir belangė | KaunoDiena.lt

ŽINOMŲ ŽURNALISTŲ ISTORIJOS: IŠVILIOTI TŪKSTANČIAI, MILIJONIERIŲ MEILĖ IR BELANGĖ

  • 0

Sakoma, kad jeigu nenorite dirbti, rinkitės tokį darbą, kuris jums teiktų džiaugsmą – tuomet nereikės net atostogų.

Ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ garsūs žurnalistai pasakos neįtikėtinus savo darbo užkulisius. „Jei nori tinkamai ką nors atskleisti, turi pats tai išbandyti, nors gali tekti nešti lavoną, leistis kilometrą po žeme ar net suvaidinti meilės sceną su tos pačios lyties kolega“, – tokias istorijas pasakos laidos dalyviai. 

Žinomas žurnalistas Edvardas Žičkus laidoje papasakos istoriją apie vizitą garsiojo „Playboy“ įkūrėjo Hugh Hefnerio viloje. Interviu su garsiuoju milijonieriumi vyko prieš jo ir 60 metų jaunesnės nuotakos Crystal Harris vestuves. „Aš Hefnerio paklausiau, ar jis veda iš meilės, o jo nuotaka taip pat teka iš meilės? Jis man atsakė, kad myli jaunas merginas, o jos myli pinigus. Tačiau tarp tų žodžių yra bendras vardiklis „meilė“, tad tai „meilė“, – žurnalistui iš Lietuvos atsakė „Playboy“ įkūrėjas.

Kitas laidos dalyvis, fotožurnalistas Vidmantas Balkūnas šokiruos savo pasakojimais apie ekstremalius darbo užkulisius. „Kartą fotografuojamo įvykio vietoje teko nešti lavoną, taip pat tabore teko gerti su vietiniais, nes kitaip jie nebūtų leidę juos fotografuoti“ , – pasakos Vidmantas.

Tačiau viena ekstremaliausių jo patirčių buvo, kai teko keliauti pabėgėlių keliais į Europą. Tuomet Vidmantas su kolega atsidūrė prie Turkijos ir Sirijos sienos. Ten juos sulaikė slaptoji policija ir uždarė į areštinę. Lietuviai buvo palaikyti teroristais, o tam, kad atgautų laisvę teko įrodinėti, kad yra žurnalistai. „Juokingiausia, kad mūsų redakcijos internetiniame puslapyje turkai pamatė kolegių moterų nuotraukas ir ėmė klausinėti ar jos vienišos, ar mes galėtume duoti jų numerius ir suvesti santykiams“, – iš ekstremalios, tačiau kurioziška virtusios situacijos juoksis fotožurnalistas.

Radijo laidų vedėjas Timūras Augucevičius prisimins prieš keletą metų kūręs laidą, kurioje siekdavo išsiaiškinti įvairaus pobūdžio apgavystes. Viena iš jų buvo – apgavystės perkant ir parduodant automobilį. Timūras nusprendė apsimesti, jog parduoda savo automobilį ir iš pirkėjo paprašęs rankpinigių ketino dingti kaip į vandenį. Pirkėjas liktų ir be automobilio, ir be rankpinigių.

„Jūs neįsivaizduojate kaip buvo lengva apgauti pagyvenusią porą. Jie man davė 8 tūkst. litų avanso, nes patikėjo istorija, kad aš dar turiu kažkur nuvažiuoti ir netrukus atvešiu jiems automobilį. Patikėkit, jie buvo labai nustebę kai pribėgome su kameromis, grąžinome pinigus ir pasakėme, kad jie papuolė į eksperimentą“, – šį pasakos T. Augucevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS