A. Zuokas – atvirai apie meilę, skyrybas ir pinigus | KaunoDiena.lt

A. ZUOKAS – ATVIRAI APIE MEILĘ, SKYRYBAS IR PINIGUS

  • 13

Jau kurį laiką viešojoje erdvėje netyla kalbos apie daugelio idealia laikytos garsių politikų Agnės ir Artūro Zuokų šeimos skyrybas.

Pora pasuko skirtingais keliais po 27 metų bendro gyvenimo. A. Zuokas laidos „Prieš srovę“, rodomos šiandien 19.30 val. per TV3, kūrybinei komandai atvirai pasakos apie širdies reikalus, skyrybų priežastis ir turto dalybas.

Pokalbio metu Artūras ne kartą pabrėžė, kad skyrybos vyksta ne jo iniciatyva ir ne jo noru. Paklaustas, ar skyrybų priežastis – pasibaigusi meilė, vyras atsakė aptakiai:

„Amžina meilė yra. Tik temperatūra skirtinga. Yra momentas, kai daužosi širdis vos pamačius savo mylimą žmogų, bet ateina momentas, kai jausmai tampa kitokie, bet nereiškia, kad jie prastesni nei pirmieji. Ir nereiškia, kad tai pakankama priežastis skirtis“, – sako jis.

Politikas neslėpė, kad per beveik tris dešimtmečius trukusią santuoką jie išgyveno visko – ir nuopuolių, ir pakilimų ir, jo manymu, šis kartas nėra kažkoks ypatingas, tiesiog būna, kad žmonių gyvenime ateina etapas, kai jie užsinori kardinaliai viską pakeisti. Matyt, Agnei ir atėjo toks etapas.

„Mes su Agne esame labai skirtingi. Jei aš sakau, kad gražu, ji sakys, kad ne, jei aš sakysiu „lekiam“, ji – „palaukiam“. Ir taip buvo visada. Daug kas stebėjosi kaip būdami tokie skirtingi išvis galėjom būti kartu“, – atviravai kalbėjo A. Zuokas.

Paklaustas, ar jo širdis šiuo metu yra laisva, Artūras atsakė taip: „Aš noriu būti laimingas, kad manimi kažkas rūpintųsi, paklaustų, kaip gyvenu, vakarienę padarytų... aš gi tik žmogus. Bet šiuo metu prioritetai ne tie“.

O į klausimą, kokia moteris jam yra ideali, atsakė labai trumpai:  „Mylinti“.

GALERIJA

  • A. Zuokas – atvirai apie meilę, skyrybas ir pinigus
  • A. Zuokas – atvirai apie meilę, skyrybas ir pinigus
  • A. Zuokas – atvirai apie meilę, skyrybas ir pinigus
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Lina

Lina sustok. Turi puikia seima. Sutik sau padeti ,pades ir kiti. Esi grazi moteris ,nezudyk saves ir seimos.

Anonimas

..gal jis alchogoliu domisi per daug?

J

Suprantu tave Arturai, darei daug del seimos, bet turtas ir pinigai dar nereiskia laiminga seima. Iskeli zmogu i dangu kuri myli ir kuo auksciau tuo jis toliau tolsta. Supranti tada kai matai neatpazystama zmogu salia. Patirtis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS