Anglijoje lietuviai su gatvėje sutiktu vyru elgėsi kaip laukiniai | KaunoDiena.lt

ANGLIJOJE LIETUVIAI SU GATVĖJE SUTIKTU VYRU ELGĖSI KAIP LAUKINIAI

  • 44

Vyrą viešoje vietoje žiauriai sumušę du Anglijos lietuviai dėl savo poelgio kurį laiką pasėdės kalėjime.

Piterboro (Peterborougho) Karūnos teismas vasario 18-ąją paskelbė nuosprendžius kaltais dėl sunkaus kūno sužalojimo pripažintiems Audriui Verkauskui (40 m.) ir Aurimui Bekeriui (37 m.).

Abiem jiems skirtos 1 metų ir 4 mėnesių laisvės atėmimo bausmės bei draudimai 5 metus artintis prie savo aukos, kurio duomenys neskelbiami.

Tai, ką padarė lietuviai, vadinama „laukiniu elgesiu“.

Draugai praėjusių metų gruodžio 19-osios, šeštadienio, ryte, apie 9 valandą Gladstone Street gatvėje sutiko vyrą, kuris anksčiau draugavo su A. Verkausko partnere. Šis sutiktam vyrui ėmė dėl to priekaištauti, trenkė jam kelis kartus, o netrukus kumščius į darbą paleido ir A. Bekeris.

Užpuolikai viešoje vietoje elgėsi itin brutaliai – kai jų mušamas vyras nesipriešindamas gulėjo ant žemės, šokinėjo jam ant galvos, palikę jį likimo valiai kelis kartus grįžo ir pakartotinai spardė į nugarą, galvą. Kai nukentėjusysis galiausiai atsistojo, netoliese buvę nusikaltėliai grįžo dar kartą ir vėl smūgiais jį parbloškė.

Tai buvo laukinis ir užsitęsęs išpuolis, pasižymėjęs žiaurumu, viskas galėjo baigtis žymiai blogiau. Taip mūsų gatvėse neturėtų būti.

Nukentėjusiam vyrui padėjo praeiviai, jis nuvežtas į  ligoninę, ten jis buvo gydomas dėl nosies lūžio, audinių plyšimo, kitų sužeidimų.

Įtariamieji sulaikyti tą pačią dieną savo namuose.

„Tai buvo laukinis ir užsitęsęs išpuolis, pasižymėjęs žiaurumu, viskas galėjo baigtis žymiai blogiau. Taip mūsų gatvėse neturėtų būti“, – po nuosprendžio paskelbimo sakė vietos policijos pareigūnė Jenny Blunt.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/lietuviai-peterboroughe-su-zmogumi-elgesi-kaip-laukiniai

Rašyti komentarą
Komentarai (44)

Anonimas

Cia matosi rusai,jie visur rasosi lietuviai,o yra rusai tik lietuvos pilietybe,

Kawenskas

Vietinei babajei su negrais ir arabiški sunkei ne ką kitaip elgesi... Badosi,pjaustosi vagia ir smurtauja prieš moteris arba netgi prieš kitataučius... Nėr ko stebėtis atmarozu pilna visur...

.

Tipiški rusiški veidai. O jų " lietuviški pasai" Londono metro nupirkti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS