Lietuvė nuo mušančio tautiečio pabėgo pas mylintį musulmoną | KaunoDiena.lt

LIETUVĖ NUO MUŠANČIO TAUTIEČIO PABĖGO PAS MYLINTĮ MUSULMONĄ

  • 1

LRT televizijos laidoje „Emigrantai“ matysite istoriją, kuri sujaudins. Jauna, išduota, mušama vyro, neturinti kam pasiguosti, su vaikais ant rankų... Šiandien moteris laimę ir užuovėją rado mylimo musulmono glėbyje saulėtame Kipre.

Savo istoriją vos 29-erių Inga pradeda pasakoti nuo paauglystės. Būdama 14-os per Joninių šventę Kaune ji sutiko būsimą vyrą. Tuo metu mergina gyveno su močiute, nes tėvas sėdėjo kalėjime už žmogžudystę, o mama gulėjo psichiatrijos ligoninėje. „Močiutė man sakė, kad, sulaukus aštuoniolikos, reikia ištekėti ir susilaukti vaiko“, – pasakoja moteris ir priduria, kad močiutė neprieštaravo, jog penkiolikmetė anūkė apsigyveno su 18 metų vaikinu. Bet Inga laiminga nesijautė, nes santykius lydėjo nuolatiniai barniai.

Aštuoniolikos Inga pastojo. Gimus sūnui, gyvenimas lyg ir nurimo. Trumpam. Netrukus pora pradėjo bendrauti su išgerti mėgstančiais kaimynais ir patys pradėjo girtauti. Per vienas išgertuves Inga užklupo savo vyrą su dvigubai vyresne kaimyne. „Man visada akyse stovėjo tas vaizdas, o jis vėliau už tai, kad pamačiau, mane mušdavo“, – su ašaromis akyse laidoje „Emigrantai“ prisipažins moteris. Inga tikėjo, kad antras vaikas pagerins situaciją. Bet vieną dieną, jai besilaukiant, paskambino pusseserė ir pasakė, kad jos vyras vakarieniauja restorane su kita moterimi.

Nevilties apimta Inga užsiregistravo pažinčių svetainėje internete. Meilužio ieškoti ji neketino, norėjo draugo, kam galėtų pasipasakoti. Taip ji, angliškai mokėdama vos kelis žodžius, susipažino su Kipre gyvenančiu pakistaniečiu Irfanu. Vyras pasiūlė vaizdo pokalbius, kad taip jis mokytų ją anglų kalbos. Inga vis mokėsi ir vis pasakojo savo gyvenimo detales, kurios pašnekovą tiesiog šokiravo. Taip jiedu bendravo keturis mėnesius. Vieną dieną Inga, sužinojusi, kad jos vyras dvejus metus nemoka komunalinių mokesčių ir paskolos įmokų, Irfanui pasakė: neturiu pinigų, nupirk man bilietą, atskrendu su dviem vaikais.

Nors draugės ir artimieji nepritaria Ingos pasirinkimui, ji laiminga: gyvena Kipre, dirba restorane padavėja. Ji sako atradusi žmogų, kuris ją myli, jai padeda ir rūpinasi, kaip dar niekas gyvenime nesirūpino.

„Emigrantai“ – antradienį 19.30 val. per LRT televiziją. 

GALERIJA

  • Lietuvė nuo mušančio tautiečio pabėgo pas mylintį musulmoną
  • Lietuvė nuo mušančio tautiečio pabėgo pas mylintį musulmoną
Kadrai iš laidos
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vladas

Kiek daug esame girdeja apie lietuvaiciu ,,meile"muslimams,bet nei kiek maziau ir pagalbos sauksmu,,gelbekit,padekit susigrazinti vaika".Tad,,mielosios"lietuvaites,nors nesireklamuokite ir neerzinkite tikru lietuviu su savo ta,,meile"su kitatauciais.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS