Šiurpu: Anglijoje mirtinai subadyta devynmetė lietuvė | KaunoDiena.lt

ŠIURPU: ANGLIJOJE MIRTINAI SUBADYTA DEVYNMETĖ LIETUVĖ

  • 20

Ketvirtadienį Rytų Anglijoje, Bostono mieste, įvykdytas žiaurus nusikaltimas. Peiliu mirtinai subadyta devynerių metų mergaitė, kilusi iš Lietuvos.

Apie tai rašo dailymai.co.uk.

Policija dėl lietuvės Lilijos Valutytės (Lilia Valutyt) nužudymo sulaikė du žmones.

Nužudyta Lilija rasta ketvirtadienį, 18.20 val. vienoje Bostono gatvėje. Policija mano, kad ji mirė nuo dūrio peiliu.

Penktadienio rytą dėl mergaitės nužudymo buvo sulaikyti du asmenys.

Linkolnšyro policijos vyresnioji inspektorė Kate Anderson teigė, kad nužudytos mergaitės tėvams šiuo sunkiu metu padeda specialiai apmokyti policijos darbuotojai.

Teigiama, kad vietos gyventojai yra sukrėsti dėl šios žmogžudystės ir pavadino ją labiausiai sukrečiančia tragedija, kuri kada nors yra ištikusi miestą.

Nusikaltimo motyvai kol kas neminimi.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Taip

Tikrosios padugnės randamos tarp profesorių, akademikų, medikų, teisininkų, prokurorų, policininkų, prakutusių verslininkų ir išsigimusiųjų menininkų palikuonių. Taip jau yra. Pvz. Akademikas vedė būdamas 50 m amžiaus. Žmona išsigimusi ir fiziškai, ir dvasiškai, Bjauri, paliegusi. Pas genetikus neina ir gimdo tris vaikus. Visi išsigimę. O juk akademiko vaikai negali būti gatvės šlavėjai, nepadoru prieš kolegas. Nors ir gatvės šlavėjais jie būt nesugebėtų, nes fiziškai silpni. Protinis išsivystymas- idiotizmas. Ir be abejo, tokie išsigimėliai dažniausia turi Lietuvos pilietybę. Juos beveik visada akademikai ar kokie teisininkai jų tėvai siunčia kuo toliau ir skelbiasi neva tie idiotai yra ar studentai, ar kokius verslus turi. O iš tiesų ir realiai jie nėra lietuviai. Jie yra be tautybės, be rasinės priklausomybės, išsigimę...degradavę, supuvę. Tokių atmatų galite pasižiūrėti kad ir MRu studentų tarpe ar švietimo centre Žygimantų gatvėje Vilniuje. Nueikite inkognito. Bus aišku.

Buvusiems komentatoriams (rasistams)

Jau paskelbta, kad įtikinamiausias žudiskas, jūsų, kai kurių šūdkomentarių nusivylimui, yra 22 netų lietuvis.

Klaunai išmokit rašyt

"nuomone"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS