A. Adamkienė iš ligoninės išleista namo | KaunoDiena.lt

A. ADAMKIENĖ IŠ LIGONINĖS IŠLEISTA NAMO

Kadenciją baigusio prezidento Valdo Adamkaus sutuoktinė Alma Adamkienė iš sostinės Santaros klinikų išleista gydytis į namus.

„Esant stabiliai būklei, ponia Alma Adamkienė pirmadienio popietę grįžo į namus, kur toliau gydysis ambulatoriškai“, – BNS antradienį informavo V. Adamkaus referentė Božena Bagonaitienė.

A. Adamkienė į ligoninę dėl įtarto koronaviruso paguldyta rugsėjo pabaigoje, po to, kai COVID-19 nustatytas ir V. Adamkui. Ji buvo gydoma reanimacijos skyriuje. Klinikų atstovai anksčiau skelbė stebintys A. Adamkienės būklės gerėjimo tendenciją.

Kadenciją baigęs prezidentas taip pat trumpam buvo paguldytas į ligoninę kiek pablogėjus jo sveikatos būklei, tačiau po kelių dienų buvo išleistas gydytis namo.

Abiem sutuoktiniams yra po 95-eris.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Senjore

StiprybesJums ponia Alma.Geros sveikatos.Dar ilgai puoškite mūsų žemelę

>>>Užuojauta nenokšoms kom,,,,,,\\\\\.../////

>nuo kada r'ŠKE tapo "garbingu" žmogumi,kad įsteigė slaptą jankiu kalėjima,kankino žmones,kai lazb'šaikai uždegė žalią šviesą Mažeikių naftai pas amerikos žydus išdundėti,veikinčią patikimą Ignalinos at'elektrinę uždaryti,šimtams neaiškios reputacijos užsieniečiams pilietybes "dovanojo".Tai ne pabaiga to r'ŠKE šunybių ir turim,šunauja,juos gerbti.___Ji ta nukaršusi senutė ne prie ko,bet tas jos r'ŠKE.____Ką užsitarnavo tą ir turi,neraudikit.___Atėjūnai,susnargliavo visos poliklynikos atviros,daktarai fakstrotą aplink šoka,o mūsų visą gyvenimą senjorą rimtai susirgusį tai pasityčioja.___R.Janutienė nušvietė,kaip berods jos tėvą "gydė".____Taip,kad patylėkit,nemąstanys "gerbėjai",ne"menkystos".___O dėl klaidų,tai savo klyne vabaliukus susikaičiuokit,paskui svsetimas klaidas.___Jūsų "garbingasis" r'ŠKE valdyme klaidų nedarė?___Ne lia lia.

Užuojauta nemokšoms komentatoriams

Yra keletas (o gal tik vienas, pasirašantis įvairiais vardais - Anonimas, Jonas, Vingių Jonas, Vania iš Švedijos, visokios onytės, balsytės) nemokšų. Viename žodyje - po dvi gramatines klaidas. Kompiuteris - iš šiukšlyno, antikvarinis. O jau chamiškumas - neišpasakytas. Nieko tokiems Anonimams, Jonams nėra šventa. Tyčiojasi iš visų, net mirusiųjų. Tyčiojasi iš garbingų žmonių, nesuprasdami, kokie yra patys menkystos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS