Dėl kontakto su V. Simuliku izoliuotis nurodyta 10-čiai asmenų | KaunoDiena.lt

DĖL KONTAKTO SU V. SIMULIKU IZOLIUOTIS NURODYTA 10-ČIAI ASMENŲ

  • 4

Dėl kontaktų su koronavirusu susirgusiu parlamentaru Valerijumi Simuliku Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) izoliuotis jau nurodė 10-čiai asmenų.

„Pirminiais duomenimis, izoliavosi 10 asmenų, jiems buvo nurodyta izoliuotis“, – BNS  sekmadienį informavo centro atstovė Austina Vžesniauskaitė.

Kiek anksčiau portalas 15min.lt. pranešė, kad dėl turėto artimo kontakto su kolega izoliavosi Seimo narys Robertas Šarknickas ir keturios Seimo žmogaus teisių komiteto biuro darbuotojos. Parlamentaras R. Šarknickas sėdi greta V. Simuliko Seimo salėje.

„Posėdyje neišvengiamai tenka bendrauti, sėdime per pusmetrį vienas nuo kito (...). Vakar naktį sužinojau, kad jo testas teigiamas, tai jau niekur nebeišeinu“, – sakė R. Šarknickas.

Robertas Šarknickas (I. Gelūno/Fotobanko nuotr.)

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras atlieka tyrimą dėl V. Simuliko kontaktų ir ragina visus su juo artimai bendravusius žmones izoliuotis savarankiškai.

„Visiems, kurie turėjo artimą kontaktą, rekomenduojame šiandien neiti į jokius pasibuvimus. Daugiau detalių žinosime šiandien vakare arba rytoj. Bet kadangi yra politinio sezono karščiausias taškas, visi žmonės turėtų suvokti – jei jie žino, kad tikrai kontaktavo, jie turėtų nesirodyti ir neiti į viešumą“, – anksčiau BNS steigė A. Vžesniauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Įdomu

Ar tapinas jau pasveiko nuo covido, kad Klaipėdos laikraščio internetiniam puslapyje dingo jo atvaizdas su ligos aprašymu, dievas yra, taip ciniškai tyčiotis iš Lietuvos žmonių negalima.

Pritariu

Tau Vovka 100%, bet jie tuoj bus eiliniai piliečiai :):)

vovka

Kas jie tokie? Ar jie buvo seime 4 m.? Kažkaip nesigirdėjo jų balso... Va, užsikrėtė - dabar jau išgirsim (turbūt)...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS