Aiškinsis, kiek papildomai kainuoja A. Širinskienės prisijungimas prie „tvarkiečių“ | KaunoDiena.lt

AIŠKINSIS, KIEK PAPILDOMAI KAINUOJA A. ŠIRINSKIENĖS PRISIJUNGIMAS PRIE „TVARKIEČIŲ“

  • 5

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narė Aistė Gedvilienė pirmadienį kreipėsi į Seimo kanclerę Daivą Raudonienę prašydama pateikti informaciją, kiek Lietuvos mokesčių mokėtojams papildomai kainavo galimai fiktyvus Seimo narės Agnės Širinskienės prisijungimas prie „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos.

„Praėjusio mėnesio pabaigoje žlugus „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijai Seime, Lietuvos mokesčių mokėtojai turėjo galimybę sutaupyti papildomų lėšų skiriamų frakcijos referentų etatų išlaikymui, frakcijos reprezentacinėms išlaidoms bei pareiginiams priedams frakcijos vadovams. Todėl galimai fiktyvus Agnės Širinskienės prisijungimas prie šios frakcijos ne tik gali būti antikonstitucinis, bet ir daro apčiuopiamą finansinę žalą valstybei. Mokesčių mokėtojai turėtų šią sumą bent jau aiškiai žinoti“, – teigė Seimo narė A. Gedvilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tegul

Konservatoriai susiskaičiuoja,kiek valstybei žalos pridarę yra. Čia jau būtų milijardinės sumos. O dabar kad tik paloti jiems.geruciai pūkuoti... Intrigų rezgėjai.

////

o kiek kainavo konservatdegradelio chroniaus vareikio pargabenimas is uzsienio , ir jo gydymas , kiek pamenu metus laiko buvo apmokamose atostogose ,,,gurkly nuo snapso gyde,,,,

stai

kas gaunasi kai socmafijau /vaziuoja stogas/ del valdlovio ir riebaus kaulo.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS