Ar socialdemokratams toliau vadovaus A. Butkevičius? | KaunoDiena.lt

AR SOCIALDEMOKRATAMS TOLIAU VADOVAUS A. BUTKEVIČIUS?

  • 2

Lietuvos socialdemokratų partijos vadovas premjeras Algirdas Butkevičius tikisi, kad renkant partijos lyderį gegužę dėl šio posto varžysis daugiau nei vienas kandidatas.

Ar kelti savo kandidatūrą, jis pats sakė apsispręsiantis prieš gegužės 1-ąją vyksiantį partijos suvažiavimą.

„Pas mus rinkimai yra demokratiniu būdu organizuojami, labai tikiuosi, kad bus keletas kandidatų. Aš pats dar neapsisprendęs, pasakysiu prieš gegužės 1-ąją“, - žurnalistams Vyriausybėje ketvirtadienį sakė A.Butkevičius.

A.Butkevičius socialdemokratams vadovauja nuo 2009-ųjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jūratė

Socialdemokratų partiją diskredituoja senos kartos partijos nariai. Ryškiausias pavyzdys B. Bradauskas. Jo neadekvati realybei savivertė ne tik stebina, bet ir juokina. Jo mentaliteto,laikysenos viršūnė kolūkio pirmininko ir ne daugiau.Atminty išliko Miliūtės laida, kuomet senoji karta stūmė iš pareigų Mildą Dargužaitę.Ir Lietuvos nenaudai, išstūmė.Tuomet ir dar ne vieną kartą B. Bradauskas ir B. Vėsaitė pasirodė apgailėtinai. Jie patys matyt to nesupranta, o kiti partijos nariai nedrįsta jiems pasakyti, kad leistų dirbti jauniems. Tai tegul daro visuomenės apklausą-socdemų seimo narių reitingavimą Viskas sustos į vietas. Pagarbiai. Sėkmės.

Remis

Butkevičius kaip Butkevičius,bet tą pavėpusią Vėsaitęmeskit lauk.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS