A. Armonaitė: T. V. Raskevičiaus pozicija dėl koalicijos yra jo asmeninė nuomonė | KaunoDiena.lt

A. ARMONAITĖ: T. V. RASKEVIČIAUS POZICIJA DĖL KOALICIJOS YRA JO ASMENINĖ NUOMONĖ

Laisvės partijos vadovė Aušrinė Armonaitė sako, kad partiečio Tomo Vytauto Raskevčiaus pozicija, jog Vyriausybė vertybiniais klausimais neturi valdančiosios daugumos palaikymo, yra jo asmeninė nuomonė.

„Tai – asmeninė Tomo Vytauto nuomonė, – žurnalistams trečiadienį Vyriausybėje sakė politikė. – Labai apmaudu, kad įstatymas atmestas pateikimo stadijoje. Man atrodo, svarbiausia neužsiimti kažkokiu politologiniu konstatavimu, o pažiūrėti į įstatymo esmę. Tai buvo įstatymas dėl žodžio laisvės, dėl asmenų nediskriminavimo prieš įstatymą. Na, turime vilties, kad Lietuva išspręs šitą klausimą, o politologija užsiimti nenoriu.“

Parlamentui atmetus Vyriausybės siūlymą atsisakyti draudimo skatinti LGBTIQ šeimos sampratą, T. V. Raskevičius protestuodamas prieš šį sprendimą antradienį prie Seimo sudegino tris homoseksualius santykius aprašančias knygas.

Jis taip pat teigė, kad Vyriausybė vertybiniais klausimais nebeturi valdančiosios daugumos palaikymo.

Seimo atmestose pataisose siūlyta atsisakyti dabar įstatyme įrašytos nuostatos, kad neigiamą poveikį nepilnamečiams daranti informacija yra tokia, „kuria niekinamos šeimos vertybės, skatinama kitokia, negu Konstitucijoje ir Civiliniame kodekse įtvirtinta, santuokos sudarymo ir šeimos kūrimo samprata“.

Pataisos teiktos po Lietuvos pralaimėto bylinėjimosi Europos Žmogaus Teisių Teisme (EŽTT) dėl sustabdytos knygos „Gintarinė širdis“ leidybos. Joje aprašomi tos pačios lyties asmenų santykiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

foto tie ligoniai ,,,dar ir analinio sexo -fiu,fiu fiu--"-produktai"; voliotis ismatose ,kad ishneshioti tokius monstrus.....pasibiauretina

JŲ VIETOJE...

Prasmegčiau į žemę. Negi jie iki šiol nesupranta, kad 95% Lietuvos gyventojų juos smerkia, kaip psichinius ligonius, kurie neturi nei kruopelytės savigarbos bent nesiafišuoti, kad yra IŠKRYPĖLIAI.

Isvedkite tuos 2 popuasus

I nauja gvyneja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS