B. Matelis apie pasirodymą tik su trumpikėmis: neigiu, kad kartu buvo ir kolega Petras | KaunoDiena.lt

B. MATELIS APIE PASIRODYMĄ TIK SU TRUMPIKĖMIS: NEIGIU, KAD KARTU BUVO IR KOLEGA PETRAS

  • 7

Per nuotolinį posėdį tik su trumpikėmis pasirodęs politikas Bronislovas Matelis į nutikusį kuriozą sureagavo šmaikščiai – sakė griežtai paneigiantis spėliojimus, kad kambaryje kartu buvo ir kolega Petras Gražulis ar jo draugas.

Platesniu komentaru apie trečiadienį nutikusį nepavydėtiną incidentą Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąjungos narys pasidalijo feisbuke. Jis tai padarė netrukus po to, kai žiniasklaidoje pasklido žinia, kad nuotoliniame posėdyje politikas sėdėjo apsirengęs tik iki pusės – be kelnių.

B. Matelis rašė: „Šiandien Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto posėdyje pasirodžiau lyg tik ką gimęs ir todėl vos apsirengęs. Apgailestauju, jeigu kas nors tikėjosi daugiau ir įspūdingesnio vaizdo, bet nusivylė. Buvau tuo metu savo namuose, dariau mankštą ir pamačiau, kad laikas jungtis į posėdį. O tada paskambino viena žurnalistė, griebiau telefoną, prašiau palaukti, kol pabalsuosiu, tuomet atsistojau ir nuėjau kalbėtis. Griežtai paneigiu visus spėliojimus, kad kambaryje kartu buvo ir kolega Petras ar jo draugas“, – šmaikštavo jis.

Primename, kad nepavydėtinas įvykis nutiko tada, kai lapkričio 10-ąją buvo nagrinėjamas 2022 metų valstybės ir savivaldybių biudžeto finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymo projekto klausimas.

Baigiantis šiam susitikimui ir atėjus laikui balsuoti dėl pritarimo Savivaldybių asociacijos siūlymui, kad metodikos įstatyme būtų įteisinta nuostata, kad savivaldybėms prognozuojamos GPM netektys, kurias nulėmė centrinės valdžios sprendimai, būtų 100 proc. kompensuojamos, ekrane B. Matelis pasirodė bekalbantis telefonu.

Padėjęs mobilųjį į šoną, politikas tik tarstelėjo: „Aš prieš šį siūlymą“, tada vėl ėmė kalbėtis telefonu ir pakilęs nuo kėdės nuėjo nuo jo veidą nuotolinio posėdžio metu fiksuojančios kameros. Taip parodydamas, kad posėdyje dalyvavo tik su viršutine aprangos dalimi, o apačioje tebuvo trumpikės. Tai nutiko maždaug 1:37.

 

 

P. Gražulis, kurį pasijuokdamas iš trečiadienį nutikusios situacijos paminėjo B. Matelis, taip pat neišvengė žiniasklaidos dėmesio, kai praėjusių metų gruodį per Kultūros komiteto posėdžio transliaciją už politiko pasirodė vyras, nuoga krūtine. 

Kas jis, taip iki šiol ir nepaaiškėjo, nors spėlionių būta ne viena.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Fui⁸

Ir kaip ne gėda !

Bet kam jos mėlynos , o ne

ruzavos ....... čia jau problema svarstytina Seimo sesijoje

bp

Čia tipo bajeris ? O neneigi, kad kartu buvo ir kolega Tomas Vytautas ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS