Buvęs Seimo atstovas ES M. Maldeikis tapo G. Landsbergio patarėju | KaunoDiena.lt

BUVĘS SEIMO ATSTOVAS ES M. MALDEIKIS TAPO G. LANDSBERGIO PATARĖJU

Buvęs Seimo nuolatinis atstovas Europos Sąjungoje (ES) Matas Maldeikis tapo Seimo opozicijos lyderio, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininko Gabrieliaus Landsbergio patarėju, pirmadienį pranešė partija.

40 metų M. Maldeikius bus patarėjas tarptautinių santykių ir ES politikos klausimais.

„Dabar reikia ieškoti naujų, netikėtų sprendimų, geriausių viso pasaulio patirčių bei praktikų atremiant pandemijos krizę. Tikiu, kad mano tarptautinė patirtis ir žinios galės tapti reikalingomis idėjomis Lietuvai“, – pranešime spaudai teigė M. Maldeikis.

G. Landsbergis išskyrė M. Maldeikio „gebėjimus generuoti svarbias idėjas, formuluoti Lietuvos interesus ir telkti tarptautinę paramą.

„Valdžiai nesusidorojant su krizės valdymu, reikia kuo didesnio ir opozicinių bei visuomeninių jėgų įsijungimo telkiant geriausias idėjas ir paramą tiek pandeminei, tiek ekonominei krizei įveikti“, – teigė G. Landsbergis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

alqis

Visi tie komentatoriai tokie durneliai jie jau ne viruso paveikti ,smegenu neturi

Anonimui Pydarui

Mėšlas puošia Mėšlą

Pasistengė Maldeikienė

O ką-lansbergiui "dedulei" galima, Maldeikienei irgi reikia pasirūpinti sūneliu-durneliu...Štai ir matom tų jos draugystės su ši monyte, konservatoriais vaisius.Viskas dėl savęs su tokiais triūkšmais eita prie lovio. Nieko švento-vien lansbergių, grybės, šimonės pliurpynė net koktu! Žmonės-ar ne akivaizdu visi Maldeikienės, grybės, šimonės, lansbergių norai-akiplėšiškas vlstybės skurdinomas.Di kit konservatoriai-pasitraukit iš visur. Yra dar tikrų lietuvaičių-apseisim be jūsų snukių ir norų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS