D. Kepenis nutylėjo faktą apie jam priklausančią sveikatos mokyklą | KaunoDiena.lt

D. KEPENIS NUTYLĖJO FAKTĄ APIE JAM PRIKLAUSANČIĄ SVEIKATOS MOKYKLĄ

Parlamentaras „valstietis“ Dainius Kepenis laiku nedeklaravo informacijos apie užimamas pareigas ir jam priklausančią sveikatos mokyklą, trečiadienį konstatavo Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK).

Komisija pranešė, kad politikas nedeklaravo tarybos nario pareigų asociacijoje „Lietuvos olimpinė akademija“, taip pat, jog yra individualios įmonės „Dainiaus Kepenio Palangos sveikatos mokykla“ savininkas.

„Vyriausioji tarnybinės etikos komisija vienbalsiai nusprendė, kad tokiais veiksmais jis pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo reikalavimus laiku deklaruoti privačius interesus“, – nurodė VTEK.

Nustatyta, kad sveikatos mokykla D. Kepeniui priklauso nuo 1995-ųjų ir nors 2016-aisiais patekęs į Seimą jis sustabdė mokyklos veiklą, išliko jos savininku. Tai, pasak VTEK, turėjo būti deklaruota.

Tuo metu „Lietuvos olimpinės akademijos“ nariu D. Kepenis yra nuo 2013-ųjų, iki 2017 jis ėjo ir šio juridinio asmens tarybos nario pareigas, tačiau to taip pat nepateikė deklaracijoje.

Su pačiu parlamentaru BNS trečiadienį nepavyko susisiekti.

GALERIJA

  • D. Kepenis nutylėjo faktą apie jam priklausančią sveikatos mokyklą
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Petras

Valgo , geria Naudojasi patalpomis kai tik palangoje ir staiga atminties praradimas papuolus i seima, Matomai sportas laabai ne i svekata...

kauniete

..dabar ir vienintelis Seime esantis "sveikuolis"[be nudribusio pilvo!!! kaip visi kiti!]] uzkliuvo. Lygiuokimes I Kkepeni ,o nepriekabiaukime ,.

Matilda

Tai kad ten su ziburiu reikia ieskot kas ne melagiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS