G. Landsbergis įkliuvo pareigūnams: politikui teko susimokėti baudą | KaunoDiena.lt

G. LANDSBERGIS ĮKLIUVO PAREIGŪNAMS: POLITIKUI TEKO SUSIMOKĖTI BAUDĄ

  • 46

Sekmadienį TS-LKD tarybai patvirtinus Gabrielių Landsbergį partijos pirmininku ketveriems metams neišvengta ir naujienų, kad politikas dar šeštadienį buvo įkliuvęs policijai – paaiškėjo, kad vyrui teko susimokėti piniginę baudą.

Užsienio reikalų ministrui buvo surašytas protokolas dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo, tai portalui kauno.diena.lt patvirtino ir G. Landsbergio atstovė spaudai Vytautė Šmaižytė.

Konservatorių lyderio vairuojamas „Audi S1“ buvo sustabdytas sostinės Kauno gatvėje apie 16 val. 30 min. Pareigūnai užfiksavo, kad politikas vairavo transporto priemonę naudodamasis mobiliuoju telefonu, neturint laisvų rankų įrangos.

„Informacija yra teisinga. G. Landsbergis žvilgtelėjo į telefoną, kai buvo sustojęs prie raudono šviesoforo signalo. Tuo metu jis į telefoną gavo trumpąją žinutę ir būtent tai užfiksavo gretimoje juostoje sustoję policijos pareigūnai. G. Landsbergis apgailestavo ir pripažino, kad pažeidė Kelių eismo taisykles. Jam skirta 15 eurų bauda“, – incidentą komentavo V. Šmaižytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (46)

Denis

30e turėjo gauti naudos. Sankcijoje numatyta nuo 60 iki 90e.

seniokas

Norėčiau patikslinti, kad viskas įvyko Kauno gatvėje. Nesiseka konservams su Kaunu :)

Darius

Uz nusizengima ANK 417 straipsnio 3 d. Nustatyta bauda nuo 60 iki 90 eur ir gali but teisiu atemimas nuo 1 iki 3 men. Tai mieli zurnalistai gal pasidomekit kodel jam skirta tik 15 eur?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS