G. Landsbergis teisinasi dėl svainio: klaviatūros riteriai prirašo įdomių dalykų | KaunoDiena.lt

G. LANDSBERGIS TEISINASI DĖL SVAINIO: KLAVIATŪROS RITERIAI PRIRAŠO ĮDOMIŲ DALYKŲ

  • 30

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkui Gabrieliui Landsbergiui po pirmojo rinkimų turo tenka viešai teisintis dėl žmonos Austėjos Landsbergienės sesers vyro Liudviko Andriulio pasisakymų.

„Klaviatūros riteriai prirašo įvairių įdomių dalykų, nieko bendra neturinčių su partijos programa“, – taip politikas pakomentavo svainio įrašą feisbuke, rašo portalas delfi.lt.

„Čia nėra istorijos – vienas žmogus naktį prirašo kažkokių kliedesių, ir mes turime dabar nacionalinę temą. Labai dėl to apgailestauju. Ypač todėl, kad tą pačią dieną mes turime koronaviruso rekordinius skaičius, paskelbtą deficitinį biudžetą ir kitus dalykus, o mes aptarinėjame vieno žmogaus vieną kažkokį postą“, – žurnalistams Seime kalbėjo G. Landsbergis.

Feisbuke paskelbtas L. Andriulio įrašas užkliuvo antroje vietoje po pirmojo rinkimų turo konservatorių užnugaryje likusiems valdantiesiems „valstiečiams“. 

„Realybė tokia, jog pirmajame rinkimų ture daugumą mandatų Seime iškovojo tie, kuriems prioritetas yra narkotikų legalizavimas, homoseksualų šeimos, kaimo mokyklų uždarymas“, – į L. Andriulio paskelbtą įrašą sureagavo „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

L. Andriulio įraše teigiama, kad po konservatorių ir liberalų sėkmės rinkimuose galima tikėtis vienalyčių santuokų įteisinimo, pasipriešinimo išmokoms ir pašalpoms, lengvesnės imigracijos.

Apie svainio L. Andriulio įrašą trečiadienį kritiškai pasisakė ir G. Landsbergio tėvas, rašytojas Vytautas V. Landsbergis. Tiesa, jo įrašas feisbuke greitai buvo pašalintas.

Į L. Andriulio viešoje erdvėje išsakytas mintis sureagavo ir G. Landsbergio senelis Vytautas Landsbergis. 

Konservatorių garbės pirmininkas situaciją pakomentavo eilėraščiu. Jame politikas ironizuoja, kad kai kurie G. Landsbergio svainio L. Andriulio teiginiai cituojami žiniasklaidoje ne dėl įžvalgų, o dėl to, kas jis yra.

„Vienas jaunas politikas, veikiau pradedantis, parašė įdomų saviraiškos tekstą, kurį pridedu. Radau jį (tekstą) traukinyje po priegalviu. Štai: „Esu jaunas politikas, pradedantis, bet eisiu toli. Turiu tokių minčių, kokių kiti neturi. Kartais kai parašau, atkreipiu dėmesį. Mane cituoja, tai gerai. O komentuoja ir giria ne už tai, kas išties mano ir stipriai parašyta, o todėl, kad esu kieno nors svainis. Tai mane užgauna, šiuo pareiškimu protestuoju. Prašau visų, skelbiančių mano pasisakymus, nenurodinėti kieno esu svainis ar dėdė. Esu, kuo esu“, – ironizavo politikas.

„Manau, kad žinau ar galiu atspėti, kas tai parašė. Atspėkit ir jūs. Nuostata atvira ir gerbtina. Portalai išties turėtų kreipti daugiau dėmesio į turinį, jeigu būna“, – pastabomis žiniasklaidai įrašą baigė V. Landsbergis.

GALERIJA

  • G. Landsbergis teisinasi dėl svainio: klaviatūros riteriai prirašo įdomių dalykų
  • G. Landsbergis teisinasi dėl svainio: klaviatūros riteriai prirašo įdomių dalykų
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Atsakymas manau

Niekad Landsberginiui nepuolė ant kelių , jis tik save įvardijo, kad paskelbė nepriklausomybė deje tik ne jisai , pavogė garbę Lietuvos

Šaunuoliai

Parašėt visą vagims

>Teis.

Niekas neatšauks - teroristų buvo tiksliai suorganizuota, suskaičiuota ir tep liks.. Antras turas jau nieko nepakeis, sunkieji priešininkai nepraėjo ir liko tik smulkmenos. Svarbiausia jau padaryta. Jie kol kas tyli nes bijo saštrint situaciją - visa ta gauja ką tik patys rėkė ir kėlė visus prieš Baltarusijoj įvykusius rinkimus, todėl puikiai žino kad padarę tą patį kaip Lukašenka, turi elgtis tyliai-gražiai kad nesulaukt pasipiktinimo bangos. Už niekšybę. Iš savo Tautos..Deja, kol lietuviui daeis, kol jis supras ką padarė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS