G. Nausėda apie Rusijos įvestas sankcijas: tai – mūsų teisingos politikos įvertinimas | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA APIE RUSIJOS ĮVESTAS SANKCIJAS: TAI – MŪSŲ TEISINGOS POLITIKOS ĮVERTINIMAS

Rusijai į sankcijų sąrašus įtraukus beveik pusketvirto šimto Baltijos šalių piliečių, ministrų ir parlamentarų, Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda tai vadina teisingos užsienio politikos įvertinimu.

„Manau, kad tai yra mūsų teisingos užsienio politikos įvertinimas ir toks būtų mano atsakymas. Jeigu Rusiją nervina mūsų veiksmai, reiškia, mes pasiekėme rezultatą“, – žurnalistams Paryžiuje sakė G. Nausėda, paklaustas apie Baltijos šalių politikams pritaikytas naujas Rusijos sankcijas.

Pasak prezidento, atsakomieji Baltijos šalių veiksmai yra „mūsų visų vienybė ir labai aiškūs sprendimai dėl Ukrainos“.

„Tai yra geriausia „dovanėlė“, kurią mes galime padovanoti Kremliaus režimui“, – teigė G. Nausėda.

Rusija antradienį pareiškė į savo sankcijų sąrašus įtraukusi 347 Lietuvos, Latvijos ir Estijos piliečius, įskaitant ministrus ir parlamento narius.

Kremlius šiuos žmones vadina „priešiškai nusiteikusiais“ ir skundžiasi jų parama Ukrainai, sovietinių paminklų griovimu, rusakalbių persekiojimu.

Į sankcijų sąrašą pateko Lietuvos kariuomenės vadas Valdemaras Rupšys, diplomatijos vadovas Gabrielius Landsbergis, Latvijos premjerė Evika Silina ir dar keli šimtai žmonių. Jiems draudžiama atvykti į Rusiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

PIEMENIŠKAS SUPRATIMAS APIE POLITIKĄ

Pagal jį - teisinga politika kenkti savo valstybei. Tokia politika naudinga tik Amerikos teroristams. Tiems, kurie nesusitvarko savo valstybėje ir terorizuoja puse pasaulio.

....../

MATEMATINĖS LYGTIES SĄLYGA : Rusijos sudarytas juodas sąrašas iš LIETUVOS veikėjų , prezidentas vadina teisingos užsienio politikos įvertinimu , kuris tiesiog proporcingas LIETUVOS popieriukų sutvarkymui HAGOS TEISMUI , kur PUTINAS vertina savo veiksmus teisingais= 1 : 1..... DŽONIS SUKŪRĖ SĄLYGAS , LAI DŽONIS IR SPRENDŽIA SU VAKARAIS... UŽTENKA JAU KARO . TAIKOS REIKIA... TEISINGAI POPIEŽIUS SAKĖ...

Manau

Grėsmė bus vykti į Azijos šalis, sulaikys ir perduos Valodei.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS