G. Nausėda apie Vyriausybę: kai kurių ministrų veikloje skandalų daugiau nei realiai padarytų darbų | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA APIE VYRIAUSYBĘ: KAI KURIŲ MINISTRŲ VEIKLOJE SKANDALŲ DAUGIAU NEI REALIAI PADARYTŲ DARBŲ

Prezidentas Gitanas Nausėda, vertindamas Vyriausybės darbą, teigia, kad kai kurių ministrų veikloje skandalų bei nesusipratimų yra daugiau nei realiai padarytų darbų.

„Aš tikrai nenorėčiau sakyti, kad yra kažkokia a priori bloga valia, arba noras daryti negerus sprendimus. Tiesiog vieniems ministrams sekasi geriau, o kitiems – blogiau. Todėl aš pirmiausia vertinu, ar žmonės mėgina pasimokyti iš klaidų ir tiesiog siekia geriausio. Ar vis dėl to jiems ir toliau nesiseka“, – Delfi televizijai duotame interviu teigė G. Nausėda.

„Matau pastangas eilės ministrų daryti gerus sprendimus, bent jau siekti jų. Bet, na, kai kurių ministrų veikloje skandalų, nesusipratimų kol kas yra daugiau, nei realiai padarytų darbų“, – pridūrė jis.

Visgi paklaustas, ar nemato poreikio keisti tam tikrus ministrus, prezidentas neskuba pateikti savo pareigas netinkamai atliekančių ministrų pavardžių.

„Manau, kad mes pirmiausia pakalbėsime siauresniuose formatuose. Ir tikrai norėčiau pirmiausia matyti pačios Vyriausybės vadovės viziją – ką ji galvoja dėl atskirų ministerijų veiklos artimiausią politinį sezoną. Manau, kad tikrai bus galimybė apie tai padiskutuoti“, – sakė jis.

ELTA primena, kad opozicija Seimo rudens sesijos metu taip pat ketina inicijuoti interpeliaciją užsienio reikalų ministrui Gabrieliui Landsbergiui, svarstoma galimybė interpeliuoti ir energetikos ministrą Dainių Kreivį bei aplinkos ministrą Simoną Gentvilą.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

JADZĖ

Visa gyvenima galvojau kad bankuose dirba tik sukčiai ir tikrai neklydau

JONAS

PIRMOJE EILĖJE TAUTA TURI PAŠALINTI TAVE KAD BAIGTUM KURTI BLOGIO IMPERIJA

onute to prezidente

Ka čia nusikalbi čia jo geriausi patvirtinti ministrai su ta šaika labai gerai kurti gerove sau masiuliui kreiviui ir kitai lietuvos vagiu aferistu šaikai Ar ne taip nuosėda ruošk scwabui metine ataskaita kiek žmoniu gyvenimu suedei su ta tavo išrinkta šaika Netekome darbu nevaliojam nusipirkti maisto vaiku raštingumas smunka gydimas -naikinimas tautos TAI TAVO DARBO PASEKMĖS NAUSĖDA
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS