G. Nausėda: Rusija bando sumažinti Baltarusijos suvereniteto likučius | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA: RUSIJA BANDO SUMAŽINTI BALTARUSIJOS SUVERENITETO LIKUČIUS

Prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad kol kas nevertins viešojoje erdvėje pasirodžiusios informacijos apie Baltarusijos ir Rusijos sąjunginės valstybės sukūrimą.

Pasak G. Nausėdos, ir be laikraščio „Kommersant“ paviešintos informacijos, akivaizdu, kad Rusija bando sumažinti Baltarusijos suvereniteto likučius.

„Aš nesiimsiu vertinti tokios nepatikrintos informacijos teisingumo. Turbūt ir be šitos informacijos, akivaizdu, kad yra akivaizdžios pastangos sumažinti Baltarusijos suvereniteto likučius, kurie dar egzistuoja. Pasakysiu tai, ką ne kartą esu sakęs, mes esame suinteresuoti turėti sieną su Baltarusija, su Rusija mes jau turime. Mes norime turėti dar sieną su Baltarusija“, – Rukloje teigė G. Nausėda

ELTA primena, kad rusų laikraštis „Kommersant“ pranešė susipažinęs su Baltarusijos ekonominės integracijos į Rusiją planu. Nutekintame plane deklaruotas bendras mokesčių kodeksas, energetikos rinkos reguliatoriaus sukūrimas, muitų politika. Laikraštyje pažymima, kad planuojama ekonomikas iš dalies sujungti iki 2021-ųjų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

Netinka senoliui uniforma, matosi, kad ne kariškis...

taip

zmones mato kas yra kas ir raso tiesa nes slykstu skaityt kaip per akis meluojama veidmainyste igavo globalmasta ir tai politmada.......

Nuu joo

Melynoji marionete numire, tegyvuoja nauja marionete !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS