G. Nausėda su Naujosios Zelandijos premjeru aptarė bendradarbiavimą, ekonominį potencialą | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA SU NAUJOSIOS ZELANDIJOS PREMJERU APTARĖ BENDRADARBIAVIMĄ, EKONOMINĮ POTENCIALĄ

  • 3

Prezidentas Gitanas Nausėda su Naujosios Zelandijos premjeru aptarė bendradarbiavimą, ekonominį potencialą.

Vilniaus NATO viršūnių susitikimo paraštėse trečiadienį susitikęs su šalies Vyriausybės vadovu Chrisu Hipkinsu (Krisu Hipkinsu) G. Nausėda pasidžiaugė besiplečiančiu dvišaliu bendradarbiavimu, augančia prekyba, pabrėžė didelį ekonominio bendradarbiavimo potencialą, pranešė Prezidentūra.

Pasak pranešimo, G. Nausėda taip pat pakvietė Ch. Hipkinsą atidaryti Naujosios Zelandijos prekybos atstovybę Vilniuje.

Prezidentas pasveikino Europos Sąjungos ir Naujosios Zelandijos laisvosios prekybos susitarimo pasirašymą. Susitarimas, kaip tikimasi, prisidės prie spartesnio dvišalio verslo ryšių skatinimo.

„Naujosios Zelandijos indėlis į NATO informuotumą apie iššūkius Indijos ir Ramiojo vandenynų regiono saugumui yra nepaprastai svarbus“, – pabrėžė Lietuvos vadovas.

Prezidentas padėkojo už Naujosios Zelandijos teikiamą paramą Ukrainai, paragino ją tęsti ir pakvietė prisijungti prie Ukrainos atstatymo projektų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

:)))

o su marsieciais neaptare?

Tu

Gitana žinai kad į naujają ar kokią ten nepriima valkatų , jie ten gereu kaip šveicarai sukasi, kurie vagių auksą padėję savo rūsiuose ir pasivadinę bankų šalimi, ar tu gitana vakar gimėsi

Beliko dar

Seksualini potenciala aptart,gal neuzmirso?Pranzandets bent zino kiek kainuoja prekiu pristatymas tokiose distancijose,Lietuvos Vargelis,ale bet GRAZUS,STRAINAS,AUKSTAS,na kaip ir pliusas LIETUVAI.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS