G. Nausėda su VSD vadovu aptars saugumo situaciją ir pastarojo metu įvykius | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA SU VSD VADOVU APTARS SAUGUMO SITUACIJĄ IR PASTAROJO METU ĮVYKIUS

Prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį susitiks su Valstybės saugumo departamento (VSD) direktoriumi Dariumi Jauniškiu.

Kaip BNS informavo Prezidentūra, susitikimo metu G. Nausėda susipažins su VSD pastarųjų įvykių šalyje ir saugumo situacijos vertinimu.

VSD trečiadienį pranešė, jog šią savaitę prie Seimo vykusios riaušės turėjo antivalstybinės veiklos bruožų.

Departamentas taip pat renka ir tikrina papildomą informaciją apie protesto prie Seimo ir neramumų neteisėtų migrantų sulaikymo vietoje Rūdninkuose aplinkybes bei galimą šių įvykių koordinavimą, sąsajas tarp asmenų, dalyvaujančių pastarojo meto protestuose.

Apie 5 tūkst. žmonių antradienį buvo susirinkę į sankcionuotą mitingą prie Seimo Vilniuje protestuoti prieš Vyriausybės planuojamus ribojimus imuniteto nuo koronaviruso neturintiems ir nesitestuojantiems žmonėms.

Pasibaigus Seimo posėdžiui protestas peraugo į riaušes, per susirėmimus nukentėjo aštuoniolika pareigūnų, sulaikyti 26 žmonės. Panašiu metu riaušės vyko Rūdninkuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lietuva užgrobė LIETUVIŲ PRIEŠAI

nausėda,geriau aptarinėk tiesiai su rusų fsb,o ne su jų filialu Lietuvoje

Senelė

Jeigu Grina būtų likęs VSD vadu, tai būtų prasmė tartis ir aptarinėti

Nezabitauskas

VSD? Nepriklausomoje Lietuvoje saugumas per keletą pirmųjų metų su daug mažiau žmonių ir finansų išaiškino visą komunistų tinklą, pasodino ne vieną aukštą pareigūną už šnipinėjimą ar vogimą. O ką per 30 metų nuveikė mūsų infantilūs berniukai? Sulaikė "teroristę" Kusaitę? Nuteisė kitą klaipėdietį, fotografavusį SGD terminalą? Šmeižikui Paleckiui suteikė aukštesnį - šnipo - statusą? Išaiškino grėsmes Grybauskaitei, nuslėpusiai kai kuriuos savo biografijos faktus? Kas čia per veikla? Norom nenorom turiu sutikti su antruoju komentaru "Lietuvą užgrobė lietuvių priešai".
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS