G. Nausėda susitiks su kandidatėmis į finansų ir žemės ūkio ministres | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA SUSITIKS SU KANDIDATĖMIS Į FINANSŲ IR ŽEMĖS ŪKIO MINISTRES

  • 4

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį tęs susitikimus su kandidatais į ministrus.

Numatyti valstybės vadovo pokalbiai su konservatorių kandidatėmis į finansų ir žemės ūkio ministres Gintare Skaiste bei Dalia Miniataite.

„Prezidentas su kandidatėmis kalbėsis apie prioritetinius klausimus ministerijų kuruojamose srityje“, – BNS sakė valstybės vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Anksčiau prezidentas susitiko su aštuoniais iš 14 kandidatų į ministrus.

Antradienį po G. Nausėdos susitikimo su paskirtąja premjere Ingrida Šimonyte jo atstovas spaudai A. Bubnelis pabrėžė, kad šalies vadovas turi abejonių dėl kai kurių kandidatų į ministrus. Konkrečių pavardžių prezidento atstovas neatskleidė, tačiau patikino, kad sutarta ieškoti kitų kandidatūrų. Pati I. Šimonytė teigia, kad dėl to bus sprendžiama prezidentui susitikus su visais pretendentais į ministrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Liberalai neturi ministru

Kreivys 2 milijonai euru ES lesu i mamytes firma nukreipti labai geras ministras bus ne korumpuotas Grybauskaite ji greitai ispire.Kita Skaite girta megstanti pasivazineti ar nepragers Lietuvos?

Liberalai susimove neturi ministru

Nekompetetingu korumpuotu ministru nereikia valstybei.Neturit liberalu raskit profesionalus tik korupcija nesusitepusius.Cia triju liberalu partiju beda viena dar teisiama is jos is vis butu nepadoru ministrus siulyti.Patys tempiat laika siulidami nekompetetingus ar su korupcijos sleifu.Nereikia vel dezuciu nesiotoju . .

nesuprantama

Idomu kaip pasielgs Prezidentas su kandidatu i Ministrus Kreiviu reikia manyti kad Prezidentas zino uz ka Kreivys buvo ismestas is Ministro posto Bet kita medalio puse Kreiviui labai reikalingas sis postas nors uz MACHINACIJAS ir buvo ismestas is Ministro kedes bet Simonyte neatsizvelgdama i tautieciu pasipiktinima vel Kreivi siulo i silta ir pelninga Ministro kede o kaip ten suktis Kreivys labai puikiai zino Vienu zodziu SLYKSTU
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS