G. Nausėda susitinka su likusiais keturiais kandidatais į ministrus | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA SUSITINKA SU LIKUSIAIS KETURIAIS KANDIDATAIS Į MINISTRUS

  • 6

Prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį susitiks su likusiais keturiais kandidatais į ministrus.

Šalies vadovas kalbėsis su konservatorių kandidatais į vidaus reikalų, energetikos, krašto apsaugos ir užsienio reikalų ministrų postus – Agne Bilotaite, Dainiumi Kreiviu, Arvydu Anušausku ir Gabrieliumi Landsbergiu.

Iki šiol prezidentas susitiko su 10 iš 14 kandidatų į ministrus.

Antradienį G. Nausėda aptarti kandidatų į ministrus buvo susitikęs su paskirtąja premjere Ingrida Šimonyte.

Po šio susitikimo prezidento atstovas spaudai A. Bubnelis pareiškė, kad šalies vadovas turi abejonių dėl kai kurių kandidatų į ministrus. Konkrečių pavardžių jis neatskleidė, bet patikino, kad sutarta ieškoti kitų kandidatų.

Pati I. Šimonytė teigė, kad dėl to bus sprendžiama prezidentui susitikus su visais pretendentais į ministrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Na jis filosofas-ekonomistas,tai jam taip greitai neišeina;gerovės valstybės pradžiai skyrė visiems ubagams po 3e.Jam reiktų apsidairyt į D.Britanijos socialinei grupei priklausančių žmonių aprūpinimą;ten socialinis būstas 5 asm.šeimai per du aukštus,su 3miegamaisiais...,o visiems šeimos nariams susirgus vaistai nemokami.Aišku tie žmonės padorūs,dirbantys,auginantys vaikus.

butina

Kreivi butina skirti i Ministrus nes anksciau kai buvo Ministru is neturejimo patirties per giliai ikiso rankas i Ministerijai skirta pinigu maisa ir todel buvo ISSVIESTAS is Ministro posto Mano manymu dabar Kreivys jau turi pamoka ir budamas Ministru bus atsargus ir is karto taip giliai nekis ranku i Ministerijai skirta pinigu maisa pakaks kiek PASIEKS pirstais

:)

Dobrovolska ne mimistrė, o komisarė su naganu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS