I. Šimonytė susikibo su A. Širinskiene: šūde maudytis yra jūsų asmeninis pasirinkimas | KaunoDiena.lt

I. ŠIMONYTĖ SUSIKIBO SU A. ŠIRINSKIENE: ŠŪDE MAUDYTIS YRA JŪSŲ ASMENINIS PASIRINKIMAS

  • 322

Diskusijoje, ketvirtadienio vakarą įsiplieskusioje feisbuke, ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė aštriai atkirto Seimo narei Agnei Širinskienei. „Šūde maudytis yra Jūsų asmeninis pasirinkimas, nors ir kas vakar tą darykit, jeigu Jums malonu“, – rašė premjerė.

Nesantaikos šaršalas tarp politikių kilo po to, kai antradienį I. Šimonytė kreipėsi į Seimo etikos komisiją prašydama paaiškinti A. Širinskienės žodžius, kad ši į skandalą Seime įsivėlusį komiką Olegą Šurajevą pavadino I. Šimonytės patarėju.

Ketvirtadienį feisbuke A. Širinskienė svarstė, kad į Seimo etikos sargus I. Šimonytė kreipsis ir dėl to, kad ji lankosi „OpTV“ laidose.

Diskusijoje, kurioje akcentuotas skundų rašymas A. Širinskienės atžvilgiu, tokiu būdu esą rodant Seimo narei „dėmesį“, iššaukė ir I. Šimonytės reakciją.

A. Širinskienės feisbuko inf.

„Šūde maudytis yra Jūsų asmeninis pasirinkimas, nors ir kas vakar tą darykit, jeigu Jums malonu. Skundo nesitikėkit, nes dar nebuvo, kad žinočiau, ką tuose tyruose savo lakštingalos balsu suokiat. Bet patarėjų mano malonėkit nebūtais dalykais nekaltint“, – rėžė ministrė pirmininkė.

„Gerą vakarą, Gerbiama Premjere. Tikrai ačiū, kad surandat laiko mano kukliam asmeniui ir dar naktimis. Kaip ne kaip 21 val. 11 min. Bet Jūs pailsėkit, žinokit, nes pervargimas tikrai negerai. O to simptomas – kad jau kartais susigalvotų dalykų ir realybės neatskiriat. Suprantu, juolab, kad savaitė buvo sunki ir Šurajevas šitaip dar susimovė visą reikalą pagadindamas“, – atsaką pateikė A. Širinskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (322)

Dramaturgas

Kaip tokia A. Širinskienė manau tokiu ir reikia seimui....

patarimui

Tave piss ilgai anglosaxu juodas lgbtsninis negras, kol rura suplysines, skrandis bus istampytas nui spermos

simonis

slykstus arklinio korefilo snukis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS