Įvardijo aktyviausią ir pasyviausią europarlamentarą: kas jie? | KaunoDiena.lt

ĮVARDIJO AKTYVIAUSIĄ IR PASYVIAUSIĄ EUROPARLAMENTARĄ: KAS JIE?

  • 2

Aktyviausia europarlamentarė iš Lietuvos lieka socialdemokratė Vilija Blinkevičiūtė, o pasyviausiu vėl tapo Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos lyderis Valdemaras Tomaševskis, rodo antradieni dienraščio „Lietuvos žinios“ apžvelgti svetainės mepranking.eu duomenys.

V. Blinkevičiūtės veiklos reitingas siekia 82 balus, ji yra 107-a pagal aktyvumą iš 751 Europos Parlamento nario. Politikė stropiai lanko plenarinius posėdžius, per juos yra kalbėjusi 1060 kartų, pateikusi 211 pasiūlymų rezoliucijoms, 184 klausimus, beveik 600 rašytinių paaiškinimų dėl balsavimo.

Antras pagal aktyvumą Europos Parlamente tarp Lietuvos atstovų yra liberalas Petras Auštrevičius, trečias – „Tvarkos ir teisingumo“ atstovas Rolandas Paksas.

Pasyviausio Lietuvos europarlamentaro V. Tomaševsko veiklos reitingas siekia du balus. Jis yra teikęs 126 pasiūlymus rezoliucijoms, 11 klausimų, 124 kartus kalbėjo per posėdžius. Tarp pasyviausių Europos Parlamento lietuvių taip pat pateko konservatoriai Algirdas Saudargas ir Laima Andrikienė, bet pastaroji darbą Briuselyje pradėjo 2016-ųjų gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Federastai visi.........................

na , ką gali pasakyti ? :)

---Tarp pasyviausių Europos Parlamento lietuvių taip pat pateko konservatoriai Algirdas Saudargas ir Laima Andrikienė, bet pastaroji darbą Briuselyje pradėjo 2016-ųjų gegužę.------ P.S. svarbu gauti algą ir pas mus Lietuvoje viskas puiku ? oi konservatoriai ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS