J. Narkevičius ministro posto neatsisako: stengiuosi atsiriboti ir dirbti | KaunoDiena.lt

J. NARKEVIČIUS MINISTRO POSTO NEATSISAKO: STENGIUOSI ATSIRIBOTI IR DIRBTI

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius laikosi savo nuomonės ir nežada trauktis iš ministro posto. J. Narkevičius pripažįsta, kad pastarąjį mėnesį jam išreikšta prezidento Gitano Nausėdos kritika yra girdima ir tikrai jam „nesudaro jaukumo“.

„Aš ne kartą esu sakęs, kad vertiname visus pasisakymus, jie yra reikšmingi (...) Pastarojo mėnesio įvykiai, žmogiška prasme, tikrai nesudaro jaukumo, bet stengiuosi nuo to atsiriboti ir dirbti, nes darbų yra padaryta daug ir kažkokių pastebėjimų neturiu“, – teigė ministras.

Paklaustas, ar po biudžeto priėmimo trauksis iš pareigų, J. Narkevičius konkrečiai neatsakė.

„Priimsim biudžetą, bus matyti. Bet vėlgi aš pasikartosiu. Aš nesikoncentruoju jausmais, interpretavimais per tą laikotarpį, kurių tikrai buvo daug, tiesiog dirbu“, – teigė jis.

Pastarojo mėnesio įvykiai, žmogiška prasme, tikrai nesudaro jaukumo, bet stengiuosi nuo to atsiriboti ir dirbti, nes darbų yra padaryta daug.

ELTA primena, kad pirmadienį prezidento G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas vidaus politikos klausimais Povilas Mačiulis po šalies vadovo susitikimo su premjeru Sauliumi Skverneliu teigė, kad sprendimas dėl susisiekimo ministro J. Narkevičiaus likimo poste bus priimtas kitą savaitę. Šią savaitę susikoncentruoti į biudžeto priėmimą paprašė pats S. Skvernelis, informavo P. Mačiulis.

Po virtinės viešojoje erdvėje dėmesio sulaukusių skandalų, kuriuose figūravo J. Narkevičius, prezidentas G. Nausėda susisiekimo ministrui pareiškė nepasitikėjimą ir kelis kartus paragino jį trauktis iš einamų pareigų.

Savo ruožtu premjeras S. Skvernelis, reaguodamas į šalies vadovo pareiškimą, teigė nematantis teisinio pagrindo J. Narkevičiaus atleidimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Qrva liankas

Koks ten Juozas rašo pusiau didžiosioms- pusiau mažosioms. Durniau tu, taigi skaityt negalima, gydykis. O qrvos liankai zjb.

Tiems,

kurie savo nuomone sulipdo pagal konservu ir liberiu uzvaldyta ziniasklaida , nevertetu buti kategoriskiems.Ministras trenke per nagus tiems, kurie gviesesi pasipelnyti is valstybes pinigu.Pagal nepriklausomus saltinius, tai Lietuvos pasto ir gelezinkelio reikaliukai ir konkursai.Tarp kitko, cia kai kas koneveikia lenkus.O del ko?Del koloradkiu?Bet, Lietuvoje niera nei vieno atvejo, kad lenkai butu apkaltinti isivele i korupcinius sanderius ir rysius.Skirtingai negu mieliausi tautieciai.Pasirodo, Lietuvoje buti doru ir teisingu pilieciu niekas neleis.;Misija neimanoma.

...,skaityti,tiesiog N E I M A N O M A...,

TASKAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS