Kandidatas į susisiekimo ministrus R. Masiulis žada efektyvinti turto valdymą | KaunoDiena.lt

KANDIDATAS Į SUSISIEKIMO MINISTRUS R. MASIULIS ŽADA EFEKTYVINTI TURTO VALDYMĄ

  • 0

Kandidatas į susisiekimo ministrus, kadenciją baigiantis energetikos ministras Rokas Masiulis sako, kad jam prezidentės keliami pagrindiniai reikalavimai yra sektoriaus skaidrumas, strateginių projektų įgyvendinimas ir valstybės turto valdymo efektyvumas.

Tačiau jis kol kas nenori komentuoti savo pirmų darbų.

„Kol kas nenorėčiau komentuoti, jei būsiu paskirtas ministru, tada komentuosiu, kokius darbus numatęs. Pirma reikia, kad mane paskirtų ministru, tada susipažinsiu su visa situacija ir galėsiu komentuoti. Sunku komentuoti dėl tikslių reformų“, - po susitikimo su prezidente su Dalia Grybauskaite žurnalistams sakė R.Masiulis.

R.Masuilis, kurio brolis Petras vadovauja mobiliojo ryšio bendrovei „Tele 2“, teigė nusišalinsiąs nuo klausimų, kurie būtų susiję su mobiliojo ryšio klausimais.

„Jeigu būtų galimybė interesų konfliktui, aš nuo tokių klausimų nusišalinsiu. Taip jau man yra buvę su „Klaipėdos nafta“. Manau, kad viskas atitiks įstatymus“, - teigė R.Masiulis.

47-erių ekonomistas, tarptautinių santykių ir politikos išsilavinimą turintis R. Masiulis kadenciją baigiančioje Vyriausybėje nuo 2014 metų rugsėjo dirba energetikos ministru.

Iki tol nuo 2010 metų vadovavo naftos krovos bendrovei „Klaipėdos nafta“, anksčiau buvo dabar jau panaikintos energetikos bendrovės „Leo LT“ verslo vystymo direktorius ir valdybos narys, 14 metų jis dirbo įmonėse „Arthur Andersen“ ir „Ernst & Young“, kur vadovavo energetikos sektorių aptarnaujantiems padaliniams.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS