Konservatoriai stabdo jau suplanuotą rinkimų kampaniją | KaunoDiena.lt

KONSERVATORIAI STABDO JAU SUPLANUOTĄ RINKIMŲ KAMPANIJĄ

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai jungiasi prie visuomeninių iniciatyvų palaikyti su koronavirusu kovojančius medikus.

Partija ir jos politikai jau užsakė ir artimiausiu metu medikams pristatys 2500 respiratorių. TS-LKD atstovai taip pat jau pradėjo iniciatyvą, kuria siekiama padėti vienišiems žmonėms, kuriems dėl karantino šiandien labiausiai reikia pagalbos.

„Kova su pandemija keičia viską, situacija šalyje keičiasi iš esmės, todėl stabdome jau suplanuotą rinkimų kampaniją, startui paruoštas reklaminės kampanijos priemones ir parengtos rinkimų programos pristatymą. Partija ir mūsų politikai jau rado galimybių savo lėšomis prisidėti prie pagalbos medikams. Tikimės, kad netrukus pavyks pristatyti 2500 respiratorių, kurių taip reikia medikams. Partijos narius taip pat kviečiu, bendradarbiaujant su mūsų skyrių pirmininkais, padėti vienišiems, vyresnio amžiaus žmonėms, kuriems gali reikėti pagalbos apsirūpinant maistu, iškviečiant medikus. Be abejo, tai turi būti daroma maksimaliai laikantis visų saugumo reikalavimų. Esame didelė bendruomenė, turinti labai platų narių tinklą visoje Lietuvoje, todėl narius, ypač jaunuosius, pasitelksime skambinant vyresnio amžiaus žmonėms, klausiant, ar jiems nereikia pagalbos ir atitinkamai prašant padėti identifikuoti savo kaimynus, draugus ir artimuosius, kuriems galėtumėme, laikantis visų saugumo reikalavimų, padėti“, – sakė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Pasak G. Landsbergio, programos pristatymo visuomenei renginiai vyks tada, kai tik tam bus tinkamas metas. Taip pat, nors programos projektas jau parengtas, bus dar kartą peržiūrimas ir papildomas priemonėmis, kurios atlieptų pandemijos ir karantino pasekmes ilgesniam laikotarpiui.

„Jaučiame, kad visuomenė nori rimtų, konstruktyvių, sisteminių sprendimų ir visų politikų įsipareigojimo, kaip jie spręstų esamą situaciją, todėl į tai reaguojame ir tam ruošiamės“, – teigia G. Landsbergis.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Mumu

Gali platinti prezervatyvus,kad tokie nesidaugintu.

Joli

Tuoj landsbergiai istrauks triausi triusi is fokusininko beretes.

Tai va

Net pavardė atstovės pritaikyta konservatoriams,oi jums neprilygo prie valstiečių ,nei prie vyriausybės#mes išgyvenimus aną krizeeee dar ir dabar jaučiamas jos kvapas simonyte ir Kubilių,,,,,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS