Konservatorių taryba svarstys pasirengimą savivaldos rinkimams | KaunoDiena.lt

KONSERVATORIŲ TARYBA SVARSTYS PASIRENGIMĄ SAVIVALDOS RINKIMAMS

  • 9

Valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) taryba šeštadienį Vilniuje aptars pasirengimą artėjantiems savivaldos rinkimams ir politines aktualijas.

„Posėdis susidės iš dviejų dalių – nacionalinė, geopolitinė aplinka bei savivaldos rinkimai“, – išvakarėse BNS sakė partijos vykdomasis sekretorius Martynas Prievelis.

Anot jo, TS-LKD lyderis Gabrielius Landsbergis tradiciškai apžvelgs politinę padėtį šalyje, regione, pusę Vyriausybės kadencijos.

Taip pat planuojama patvirtinti partijos programą savivaldos rinkimams, aptarti, kaip vyksta pasirengimas jiems.

M. Prievelio duomenimis, konservatoriai savo kandidatus į merus kelia 57 savivaldybėse, Visagine jie nutarė remti Liberalų sąjūdžio kandidatą, o Šalčininkuose ir Trakuose merų rinkimuose nedalyvaus.

Partija savo kandidatų sąrašus kels 59 savivaldybėse. TS-LKD kandidatų nebus tik Šalčininkų savivaldybėje.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kitų metų kovo 5 dieną.

TS-LKD yra didžiausia valdančiosios koalicijos partija, Seime ji turi 49 atstovus.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Rasa

Landzbergy ruošies prisidėti prie sankciju rusijai Ar neskaitei ka rusai rašo kad jusu snkcijos jiems kaip ordinas už raudona vėliava ORDIN ZA KRASNOJE ZNAME nežinau ar teisingai išverčiau Bet juokiasi iš jusu visas pasaulis

Tam "Geriausiai"

Taikliai pastebėta. Tik...jie seniai užsikonservavo KGB archyvuose 75 - iems metams, tik... jų niekšiški balsai vis viena sklinda visoje Lietuvoje...

žemaitis

Išsigimusi liberalkonservatorių partija yra ištikrūjų lietuvos neokomunistai. Įsižiūrėkite į šitą šutvę ir ka jie pridirbo per du metus. Leisk kiaulei ir ji ant altoriaus užlips, taip yra sakoma mūsų tautos išmintyje, privalome ateiti visi į rinkimus ir nušluoti šią globalistinę La familijos partija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS