Laisvės partija savivaldos rinkimuose merus kelia aštuoniose savivaldybėse | KaunoDiena.lt

LAISVĖS PARTIJA SAVIVALDOS RINKIMUOSE MERUS KELIA AŠTUONIOSE SAVIVALDYBĖSE

  • 29

Valdančiajai koalicijai priklausanti Laisvės partija savo kandidatus į merus kelia aštuoniose savivaldybėse, kandidatų sąrašai į tarybas bus keliami 15 savivaldybių.

Penktadienį partija pranešė surinkusi gyventojų parašus, būtinus dalyvauti savivaldos rinkimuose 15-oje savivaldybių, kur suformuoti partijos kandidatų sąrašai.

Laisvės partija savo kandidatus į merus kelia  Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Ukmergėje, Kėdainiuose, Šakiuose bei Elektrėnuose.

Lietuvoje yra 60 savivaldybių.

Tiesioginiai merų ir savivaldybių tarybų rinkimai vyks kovo 5 dieną.

Laisvės partija įkurta 2019 metų birželio 1 dieną. Dalis jos narių ir lyderiai, tarp jų dabartinė partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė ir Vilniaus meras Remigijus Šimašius, prieš tai paliko Liberalų sąjūdį.

Partija turi 11 Seimo narių frakciją, dalyvauja koalicinėje Vyriausybėje bei vadovauja Ekonomikos ir inovacijų, Teisingumo bei Susisiekimo ministerijoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (29)

klaustukas

jei nerausi,tai piktzoles greitai dauginasi,negi juos,siuos iskrypelius gali kas rinkti,juk zmones dar ant tiek nenupuso,kad rinktu narkomanus ir iskrypelius

vladas lukosevicius

Raskevičius visiems po baltą arklį duos ir vazelino ...

to Jaunimas renkasi

Apie koki pasirašima kalbi kas kur rašėsi turbūt tavo smegenine šudais užpylė Dar jokiu rašymu pasirašymu nera ir nebus čia rinkimai ka tauta išrinks tas bus o balsuoja visa tauta ir 2 procentai jaunimo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS