Lietuviams talkinęs afganistanietis šią savaitę bus atskraidintas į Lietuvą | KaunoDiena.lt

LIETUVIAMS TALKINĘS AFGANISTANIETIS ŠIĄ SAVAITĘ BUS ATSKRAIDINTAS Į LIETUVĄ

  • 4

Lietuvių kariams Afganistano Goro provincijoje vertėjavęs vietos gyventojas Basiras, per socialinius tinklus išplatinęs savo pagalbos prašymą iš pabėgėlių stovyklos Graikijoje, jau šią savaitę turėtų būti Lietuvoje.

„Mes patikrinome informaciją, Basiras yra daug gerų darbų padaręs Lietuvai, Krašto apsaugos ministerija patvirtino informaciją, kad jis taip elgėsi, aš tikrai manau, kad jam gresia pavojus, rytoj jam bus išduota viza, kuri galios penkias dienas, ir per tas penkias dienas jis bus atskraidintas į Lietuvą“, – pirmadienį televizijos „InfoTV“ laidoje „Infodiena“ patvirtino vidaus reikalų viceministras Elvinas Jankevičius.

Pasak viceministro, afganistanietis į Lietuvą turėtų atvykti iki sekmadienio.

„Labą dieną visai Lietuvai. Aš turiu prezidentei prašymą, reikia man padėti, aš dabar esu Graikijoje, vienintelis iš Afganistano, aš dirbau su Lietuva“, – praėjusią savaitę socialiniuose tinkluose pradėjo plisti lietuvių kalba įrašytas pabėgėlio iš Afganistano Goro provincijos prašymas.

Įraše afganistanietis sako mylintis Lietuvą ir norintis joje gyventi, o lietuvių kalbą išmoko vertėjaudamas Lietuvos kariams Gore.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

O paskui, kai gaus pilietybę, po savaitės išskris į Vokietiją

tyliai sliauzianti

lietuvos ISLAMIZACIJA. Na kas cia yra juk tiktai vienas ar du. Ar del to bus blogai. Taip sako musu komunistine-fasistine-liberastine-tolerastine valdzia. NETIKEKIT svolociais - JIE VALSTYBINIAI NUSIKALTELIAI. Kuo toliau tuo tempai dides, o paskui jau nebus jokiu budu atsikratyti islamo banditais (kovotojais) kaip tiktai radikalus utilizavimas. Ar mums to reika?

/kregzde/

tai/kregzde/ kokia ir kam ji atnes /naudos/ kuo met per 24 val mes matome savu /kregzdziu/ nuo ko darosi bloga....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS