M. Skuodis lankysis Pagėgiuose: apžiūrės užliejamas pievas, aptars kelių infrastruktūrą | KaunoDiena.lt

M. SKUODIS LANKYSIS PAGĖGIUOSE: APŽIŪRĖS UŽLIEJAMAS PIEVAS, APTARS KELIŲ INFRASTRUKTŪRĄ

  • 0

Susisiekimo ministras Marius Skuodis, tęsdamas vizitus šalies regionuose, antradienį lankysis Pagėgių savivaldybėje, kur aptars kelių finansavimo ir infrastruktūros plėtros klausimus. Ministerija praneša, kad tai bus paskutinė iš visų 60 šalies savivaldybių, kurią aplankys ministras.

„Šiuo apsilankymu baigiame vizitų Lietuvos savivaldybėse ciklą – kartu su ministerijos komanda būsime aplankę be išimties visas 60 savivaldybių, kai kurias ir po keletą kartų“, – teigė susisiekimo ministras.

„Darbas regionuose buvo nepaprastai naudingas, kadangi leido savo akimis pamatyti savivaldybių gyventojų problemas, įvertinti valstybės reguliavimą, valstybės valdomų įmonių darbą, kartu su savivaldybių atstovais ieškoti sprendimų“, – pridūrė M. Skuodis.

Darbas regionuose buvo nepaprastai naudingas.

Vizito metu ministras susitiks su Pagėgių meru Vaidu Bendaravičiumi bei savivaldybės atstovais. Susitikime bus aptarti kelių apšvietimo, vietinės reikšmės kelių, nukentėjusių nuo potvynio, finansavimo, pėsčiųjų takų sutvarkymo, dviračių takų įrengimo ir kiti aktualiausi savivaldybei klausimai.

Taip pat Pagėgių rajone M. Skuodis apžiūrės užliejamas pievas, Naktiškių tiltelį, probleminius kelių ruožus, pagrindinius rajono infrastruktūros objektus ir savivaldybėje esančią pasienio punktų infrastruktūrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS