A. Maldeikienė J. Džiugelį kaltina intrigų kurstymu | KaunoDiena.lt

A. MALDEIKIENĖ J. DŽIUGELĮ KALTINA INTRIGŲ KURSTYMU

Seimo narė Aušra Maldeikienė džiaugiasi, kad Justas Džiugelis paliko Mišrią Seimo narių grupę ir prisijungė prie opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos.

Pasak A. Maldeikienės, J. Džiugelis yra tas politikas, kuriam „svarbiau šmėžuoti TV ekranuose“ nei imtis konkrečių reformų“.

„Man malonu, kad šiandien Mišrią grupę paliko Justas Džiugelis, vienas tų politikų, kuris mane tiesiog sukrėtė savo gebėjimu visur intriguoti ir savo asmeninius interesus iškelti virš interesų tų, kuriems sakėsi einąs atstovauti. Aš labai rėmiau jo, kaip man tada atrodė, nuoširdžias pastangas padėti neįgaliesiems grįžti į atvirą darbo rinką ir užsidirbti, o ne tarnauti socialinių įmonių ponams. Deja, vėliau patyriau, kad būtent jo užkulisiniai „politiniai“ žaidimai sužlugdė labai rimtas daugelio prisijungusių ir mano kviestų bei prisijungusių mums padėti Seimo narių pastangas“, - savo feisbuko paskyroje rašo parlamentarė.

Justas Džiugelis, vienas tų politikų, kuris mane tiesiog sukrėtė savo gebėjimu visur intriguoti ir savo asmeninius interesus iškelti virš interesų tų, kuriems sakėsi einąs atstovauti.

„Justas yra tas politikas, kuriam svarbiausia šmėžuoti TV ekranuose, susitikinėti su įtakingais žmonėmis ir pasirašinėti memorandumus, kurie niekada nevirs gyvenimu. Sunkus, nuobodus kasdienis darbas - ne jo stichija. Gero plaukiojimo, Justai. Tikiuosi, jau šiandien nepradėsi iš posto versti konservatorių seniūno, kaip darei jau pirmą dieną tapęs Mišrios grupės nariu“, - teigia A. Maldeikienė.

Parlamentaras J. Džiugelis prisijungė prie opozicinės Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos. Apie tai jis paskelbė ketvirtadienį Seime surengtoje spaudos konferencijoje.

„Informuoju, kad prisijungiu prie Tėvynės sąjungos-Lietuvos Krikščionių demokratų frakcijos“, - sakė J. Džiugelis.

Prisijungus J. Džiugeliui, konservatorių frakcijoje Seime bus 33 nariai. Mišrioje Seimo narių frakcijoje, iš kurios pasitraukė J. Džiugelis, liko 10 narių.

ELTA primena, kad J. Džiugelis praėjusį rudenį paliko „valstiečių” frakciją ir prisijungė prie mišrios Seimo narių grupės, po to, kai kilo konfliktas tarp jo ir „valstiečių” partijos vadovybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Teisingai Aušra sako

Aš dar ne tą pasakyčiau..Man šis tipas be pasibjaurėjimo, jokių kitų jausmų nekelia

fui

brudas.

...

Visur kitur susidirbus tik 'konservai' lieka (šiukšlyno sinonimas): koks kvapas, toks ir turinys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS