Ministras G. Landsbergis vyksta pirmojo dvišalio vizito į Lenkiją | KaunoDiena.lt

MINISTRAS G. LANDSBERGIS VYKSTA PIRMOJO DVIŠALIO VIZITO Į LENKIJĄ

  • 31

Užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pirmadienį vyksta vizito į Varšuvą, kur susitiks su Lenkijos kolega Zbigniewu Rau.

„Susitikimo metu aptarsime strateginę Lietuvos-Lenkijos partnerystę, bendradarbiavimą gynybos srityje, infrastruktūrinių projektų įgyvendinimą, transatlantinį bendradarbiavimą bei situaciją Baltarusijoje ir Rusijoje,“ – sakė ministras G. Landsbergis.

2021 metais Lietuva ir Lenkija minės Abiejų Tautų Respublikos Gegužės 3-osios Konstitucijos ir Tarpusavio įžado 230-ąsias metines, atkurtos Lietuvos Respublikos nepriklausomybės pripažinimo ir dvišalių diplomatinių santykių atkūrimo trisdešimtmečius.

Vizito metu ministras taip pat susitiks su Lenkijos Seimo maršalka Elžbieta Witek.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

O

tai ministrams keliavimo ribojimai netaikomi?

Nepoto Broilerio dienotvarkė

Pareikalauti triufelių, prisikrauti pilną bagažinę brendžiuko pakuočių, aploti estus, latvius, lenkus, nepamirštant ir gudų su maskoliais. Sukelti karą ir šokti per Brąžuolę.

Ožys \\\\\.../////

Man rodosi,kad tas 'ministeris' važiuoja į Lenkiją pigesnės mėsos ir šikn'popieriaus.Ką jis šnekės,nes žino tik Navalnas,sankcijos ir Rusai puola.Lenkai tą maldelę žino geriau kaip Popiežius potierius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS