Mokesčių neištikimiems vyrams nebus: E. Kručinskienės politinė karjera jau baigėsi? | KaunoDiena.lt

MOKESČIŲ NEIŠTIKIMIEMS VYRAMS NEBUS: E. KRUČINSKIENĖS POLITINĖ KARJERA JAU BAIGĖSI?

  • 97

Vaikų atėmimo skandale išgarsėjusi Eglė Kručinskienė su Naglio Puteikio vadovaujama Centro partija ruošėsi dalyvauti Seimo rinkimuose. Deja, garsios kaunietės politinė karjera baigiasi dar net neįsibėgėjus rinkimų kampanijai.

Jos sutuoktinis Gintaras Kručinskas socialiniame tinkle paskelbė, kad E. Kručinskienė nebepasitiki nei N. Puteikio vadovaujama partija, nei Rūta Janutiene ir į Seimo rinkimus su šia partija nebekandidatuoja. 

„Aš, Eglė Kručinskienė, su Centro partija į Seimo rinkimus nekandidatuoju. Nepasitikiu šiais žmonėmis, kurie mane pakvietė“, – teigiama G. Kručinsko įraše feisbuke.

„Aistroms nurimus, Rūta Janutienė ir kompanija be „triukšmo ir dulkių“ išlydi savo favoritę pro užpakalines duris atlikinėti atgailos darbų ir daryti gerus darbus, kad vėl atgautų savo „geradarių“ pasitikėjimą. Gerbiami ponai, jūsų dabartinis poelgis blogesnis už pirmą“, – feisbuke rašė E. Kručinskienės sutuoktinis.

Tarp garsiosios kaunietės ir Centro partijos juoda katė perbėgo po garsiai nuskambėjusio E. Kručinskienės interviu televizijai, kuriame ji žadėjo, patekusi į Seimą, neištikimiems, besiskiriantiems ar paskui sijonus lakstantiems parlamentarams bei kitiems Lietuvos vyrams pakelti mokesčius.

E. Kručinskienė televizijoje sakė, kad Seimo nario atlyginimas jos šeimai būtų ryškus indėlis į gerovę, tačiau labiausiai Seime ji norėtų atsidurti ne dėl pinigų, o dėl noro atstovauti tokius pačius kaip ji.

Atstovausiu neišsilavinusiems, vargingai gyvenantiems lietuviams, nes dabartiniai Seimo nariai nelabai supranta, kuo mes gyvename.

„Atstovausiu neišsilavinusiems, vargingai gyvenantiems lietuviams, nes dabartiniai Seimo nariai nelabai supranta, kuo mes gyvename“, – skambius pažadus rinkėjams interviu dalijo E. Kručinskienė.

Kandidatuoti į Seimą susiruošusi kaunietė nepasikuklino išvardyti ir savo stiprybių.

„Moku bendrauti su advokatais, moku bendrauti su žiniasklaida, laimėjau teismą“, – savo gerąsias savybes, padėsiančias atlikti Seimo nario darbą, vardino moteris.

Šį trečiadienį N. Puteikio dešinioji ranka Seime R. Janutienė patvirtino, kad E. Kručinskienė Seimo rinkimuose su Centro partija tikrai nedalyvaus.

„Suprantu, kad ponia Kručinskienė įžeidė visų sunkiai dirbančių žmonių jausmus savo neatsakingais samprotavimais. Patikinu jus, kad Eglė nebus nei pirmas, nei dešimtas, nei 70 numeris. Politinė karjera yra ne paskyrimas, o žmonių pasitikėjimas. Poniai Eglei reikės labai labai ir ilgai stengtis, kad jį susigrąžintų. Jos „atėjimas valdyti Lietuvos“ – išgalvota, primesta problema. Eglė yra eilinė Kauno skyriaus narė, ir jai pirma reikia pelnyti pripažinimą nesavanaudišku darbu. Mes nesame su ja bendraminčiai požiūryje į bendro gėrio kūrimą. Ji prišnekėjo niekų. Ir kiekvienas turi atsakyti už savo žodžius ir veiksmus pats“, – pasikeitusį partijos požiūrį po garsiai aptarinėto E. Kručinsienės interviu televizijai dėstė R. Janutienė.   

Patikinu jus, kad Eglė nebus nei pirmas, nei dešimtas, nei 70 numeris. Politinė karjera yra ne paskyrimas, o žmonių pasitikėjimas.

R. Janutienė žadėjo, kad E. Kručinskienei Centro partija suteiks dar vieną šansą, bet politinę karjerą teks tęsti jau nuo žemiausio laiptelio.

„Mes jai tiesiog suteiksime antrą šansą pasitaisyti, nuo pirmo žemiausio laiptelio. Ji turės labai labai pasistengti pati, norėdama išsaugoti jai sunkiu metu padėjusių žmonių pasitikėjimą. Atsiprašome visų, kurių jausmai buvo įžeisti neatsakingų Eglės Kručinskienės kalbų apie darbą, išsilavinimo ir asmeninių pastangų kuriant bendrą gėrį svarbą“, – feisbuke rašė R. Janutienė.

Į Seimą ketinusi kandidatuoti kaunietė išgarsėjo tuomet, kai šeimos mažamečiai vaikai atsidūrė laikinoje globoje, praeiviui pranešus, kad motina gatvėje sudavė savo sūnui. Tačiau vaiko teisių specialistai teigė, kad vaikai paimti dėl ilgalaikių auklėjimo ir drausminių metodų, atitinkančių smurto požymius. Vis dėlto Kauno apygardos teismas galiausiai išteisino E. Kručinskienę smurto prieš vaiką byloje.

GALERIJA

  • Mokesčių neištikimiems vyrams nebus: E. Kručinskienės politinė karjera jau baigėsi?
P. Peleckio / Fotobanko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (97)

www

Kručinskai su politikų ir žurnalistų pagalba susigrąžino vaikus,socialinį būstą gavo pagal savo pageidavimus,tai dabar išdidžiai gali pasakyti ,kad jie daugiau nereikalingi.,nors padėkotų už pagalbą. Gal susipras taip pat išdidžiai dirbti ,mokytis ir nebūti išlaikytiniais,nes pagal juos visi privalo padėti jiems, o jie bus tik komentatoriais.

ERIKAS

JOVALAS. 50 PROC. BALSAVO, 30 PROC. UŽ. JIE ATSOVAUJA 100 GYVENANČIŲ? SAKO,IŠSIRINKOT JUOS. AŠ IR LIKĘ 70 NERINKOM!

nuomonė

Pavyzdžiui, nuo skirtingų vyrų nesantuokinių vaikų prigimdžiusi moteriškė ar vyriokas, pats būdamas sunkus ligonis ir tai žinantis, su kažkelinta, gal antra oficialia, žmona paleidžiantis į pasaulį kitus pasiligojusius žmones, kai iš anksto žinoma, kad jie gal kokiais ne mažiau nei 50 proc. paveldės sunkias ir nepagydomas ligas... ar toke gali mokyt kaip gyvent Lietuvoje, kas yra korupcija ir kodėl? Manau, esi purvinas/-a - ir atgailauk tyliai ir nesiviešindamas, nešk aukas bažnyčiai ir pan. O čia ką turim? Neva išsilavino, triukšmauja štai jau gal 30 metų su viršum, juokina tautą... išsipeckiojai, apsidirbai - ir užsičiaupi, prieš tai tautos atsiprašęs, kad nepakankamai prijuokinai ir buvo per brangu valdišką algą tau mokėt...įskaitytinai "patariančiuosius" - tauta ir kruizą gali padovanot tokiems, dabar jie pigūs, kad tik nebejuokintų nekokybiškai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS