N. Puteikis apie patirtį taromate: „svolačiai nepriima“ milžiniško kiekio taros | KaunoDiena.lt

N. PUTEIKIS APIE PATIRTĮ TAROMATE: „SVOLAČIAI NEPRIIMA“ MILŽINIŠKO KIEKIO TAROS

Į istoriją su taromatu įsivėlęs  buvęs parlamentaras Naglis Puteikis neigia jam žiniasklaidoje skelbtus kaltinimus dėl esą depozito ženklų ant butelių klijavimo. Politikas sukčiavimu vadina tai, kad taromatai nepriima tinkamomis etiketėmis paženklintos taros.

Ketvirtadienį spaudos konferencijoje Seime jis pateikė savo įvykių versiją.

„Aš paveldėjau iš amžinatilsį brolio garažą. (....) Šį garažą  atidariau, ten buvo apie 30 maišų taros, ji buvo surūšiuota pagal spalvą ir dydį.  Ir buvo toks didžiulis maišas, ant kurio mano velionis brolis užrašė „svolačiai nepriima“. Pradėjau tuos maišus vežti, važiuodamas į darbą vežti į taromatus. Ir  paaiškėjo, kad užrašas ant maišo „svolačiai nepriima“ yra tiesa“, – sakė N. Puteikis.

Jis stebėjosi, kad taromatai nepriima milžiniško kiekio įvairios rūšies  taros. Beje, politikas sakė, kad jam ir kiti žmonės pradėjo vežti tarą, kurios taromatai nepriima, nors ji yra tinkamai paženklinta.

Pradėjau tuos maišus vežti, važiuodamas į darbą vežti į taromatus. Ir  paaiškėjo, kad užrašas ant maišo „svolačiai nepriima“ yra tiesa.

Anot N. Puteikio, pagal taisykles, jei taromatas nepriima, darbuotojas turi priimti. Konfliktą dėl taros, kurios nepriėmė taromatas, N. Puteikiui teko aiškintis su policija.

Parlamentaras sakė, kad nusipirkęs buteliuką sulčių, stebint taromato darbuotojui ir apsaugai, bandė netgi daryti eksperimentą ir įkišti į taromatą, bet nepavyko. „Aš turiu čekį, kišau prie liudininkų“, – sakė N. Puteikis, tokią situaciją pavadinęs sukčiavimu.

Jis kategoriškai atmetė kaltinimus esą jis ant butelių klastojo ir lipdė etiketes.

Kaip primena ELTA, portalas delfi.lt rašė, kad pirmadienį parlamentaro Petro Gražulio padėjėjui N. Puteikiui teko surašyti administracinį protokolą už neįprastą nusižengimą. Parduotuvės „Norfa“, esančios Vilniuje, L. Asanavičiūtės g., apsaugos darbuotojas sulaikė vyrą, kuris į taromatą sukišo 20 butelių su savarankiškai užklijuotais depozito ženklais, o paskui parduotuvėje už juos atsiėmė du eurus. Sulaikytasis dviejų eurų žalos parduotuvei neatlygino. Apsaugininkas iškvietė policiją. Atvykę pareigūnai nustatė, kad apsaugos darbuotojas sučiupo buvusį praėjusios kadencijos Seimo narį N. Puteikį.

 

Pradėjau tuos maišus vežti, važiuodamas į darbą vežti į taromatus. Ir paaiškėjo, kad užrašas ant maišo „svolačiai nepriima“ yra tiesa

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Jis

Teisūs. Priima visą tarą, kuri paženklinta. Pamirštama priminti , kad galima kviestis darbuotoją. Nes ne vienas taros vienetas , paliktas kaip neskaitomas , nebūna ismestas . Geras biznis.

Lietuvis

N. Puteikis turėtų pasitikrinti Vasaros 5. Visiškai nusivažiavo, jo elgesys kaip psichopato lukašenkos. Galėtų pas jį važiuoti ir konteinerių klausimais jį konsultuoti.....

Feldfebelis Otto

Ša, alkaška
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS