Nustebino: ant A. Širinskienės kompiuterio ekrano – G. Landsbergis | KaunoDiena.lt

NUSTEBINO: ANT A. ŠIRINSKIENĖS KOMPIUTERIO EKRANO – G. LANDSBERGIS

  • 25

Arši konservatorių lyderio Gabrieliaus Landsbergio priešininkė Seime Valstiečių partijos atstovė Agnė Širinskienė nustebino netikėtu poelgiu.

Ant politikės kompiuterio ekrano puikuojasi konservatoriaus G. Landsbergio nuotrauka.

Toks Seimo narės poelgis nustebino ir patį konservatorių lyderį, jis internete pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuota darbo vietoje Seime plušanti A. Širinskienė, ir ant jos nešiojamojo kompiuterio ekrano puikiausiai matosi G. Landsbergio nuotrauka. „Daug kas Seime neturi paaiškinimo“, – rašo politikas.

Užvirė diskusija, kam A. Širinskienei reikalinga G. Landsbergio nuotrauka. Po nuotrauka pasipylė šmaikštūs komentarai. „Ta plonytė linija tarp meilės ir neapykantos“, „Meilė nenuspėjama“, – replikavo diskusijos dalyviai. Kiti domėjosi, galbūt tai netikra nuotrauka, o tik fotomontažas.

Tarp konservatorių ir „valstiečių“ Seime netyla ginčai nuo pat kadencijos pradžios.

Ketvirtadienį Seimo posėdyje virė aršus mūšis dėl partijų finansavimo klausimo.

Žlugo „valstiečių“ bandymas išrūpinti dotaciją koalicijos partneriams socialdarbiečiams.

Opozicija blokavo netikėtą valdančiųjų siūlymą leisti Vyriausybei skolintis lėšų ne tik gynybos biudžeto didinimui, bet ir valstiečių partnerių socialdarbiečių finansavimui.

Tokį gudraujantį „valstiečių“ projektą Seimui pateikė A. Širinskienė. „Valstiečių“ atstovė  papildė įstatymo projektą, kuriuo buvo numatyta leisti Vyriausybei skolintis, siekiant padidinti krašto apsaugos finansavimą iki NATO standarto gynybai skirti 2 proc. bendrojo vidaus produkto.

Pagal jos pasiūlymą, tuo pačiu įstatymu būtų numatytas toks pat mechanizmas po Seimo rinkimų susikūrusios politinės partijos veiklai finansuoti.

Karštos diskusijos po šio valstiečių akibrokšto persikėlė į socialinius tinklus.

Šią savaitę A. Širinsiekė apskundė G. Landsbergį Etikos ir procedūrų komisijai dėl kreipimosi į Konstitucinį Teismą pensijų reformos klausimu. „Valstiečiai“ apkaltino konservatorius, kad jie atstovauja pensijų fondams.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

senelis

Ant kiek visi seime nupezote, ar ne laikas jums patiems pasileisti seimą, neatliekate savo pareigų, užsiiminėjate žaidimais, o poto verkiate, ks piliečiai blogai atsiliepia apie semą, kaip galima gerai atsiliepti,jeigu blogai dirbate, varinėjate paskalas vieni ant kitų, kad tauta baibia išvažinėti, kad priimate įstatymus neperskatę projekto, kitą dieną puola visos istitucijos taisyti. Kada gaigsite tyčiotis iš tautos ir rinkėjų, tada ir pradės gerbti Semą.

įtariu

kad gamina Skardžiui taikinius šaudyklai?

Saugok skiauterę, paukšteli

Sukčiaus negalima paleisti iš akių, kad negalėtų regzti aferų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS