P. Gražulis apie tai, kodėl spūstyje lenkė kitas mašinas: būtų blogiau negu tas vyras už nugaros | KaunoDiena.lt

P. GRAŽULIS APIE TAI, KODĖL SPŪSTYJE LENKĖ KITAS MAŠINAS: BŪTŲ BLOGIAU NEGU TAS VYRAS UŽ NUGAROS

  • 14

Plungės teismas atvertė neva į tualetą skubėjusio parlamentaro Petro Gražulio bylą. Dėl chuliganiško vairavimo, kai spūstyje lenkė kitas mašinas, policija P. Gražuliui skyrė baudą ir metams atėmė teisę vairuoti. Seimo narys prašo teismo neatimti teisių ir vardija priežastis, kodėl jam turėtų būti taikoma išimtis, praneša LNK.

Į Plungės teismą einantis Seimo narys P. Gražulis viliasi gauti kalėdinę dovaną. 

„Rašau Kalėdų Seneliui ir teismui laišką, kad neatimtų man vairuotojo pažymėjimo“, – sakė politikas. 

Parlamentaras teisme ginčija jam skirtą bausmę dėl pavojingo ir chuliganiško vairavimo. Tuo P. Gražulis apkaltintas rugpjūčio viduryje, kai automagistralėje pateko į spūstį. Sako, joje apie 40 minučių stovėjęs ir lenkti iš dešinės dėl kelio darbų stovinčias kamštyje mašinas sumanė, nes esą gamta šaukė. Tik ilgai skylės tvoroje nerado.

„Sustojau, mašinos stovi visos, tai kaip aš atrodysiu. Feisbuke tai mane prifotkins, prifilmuos, bus blogiau negu tas vyras už nugaros, kuris buvo pasirodęs. Tai sakau, reikia važiuoti biškutį toliau, gal kokia skylė bus tvoroj, gal varteliai kokie bus. Ir čia policija pasirodė“, – teigė P. Gražulis.

Policija tuomet pareiškė, kad tarp spūstyje laukiančiųjų nėra išskirtinių vairuotojų. 

Policija už chuliganišką vairavimą politikui metams uždraudė sėsti prie vairo. Jis turėjo sumokėti ir 225 eurus – tai pusė galimos baudos. 

Bet P. Gražulis su bausme nesutiko – apskundė teismui.

Chuliganu savęs nelaikantis politikas prašo išimties – neatimti teisių. 

Ką nuspręs teismas, paaiškės kitąmet, o šiuos metus politikas vadina įdomiais. Jam net keliskart teko minti teismų slenksčius. Teisintis, ar kaip nufilmavo liudininkai, neskriejo automagistrale ne mažesniu nei 150 km/val. greičiu. Seimo narys gavo baudą ir už tai, kad dukrą vežiojo ne vaikiškoje kėdutėje. 

Prieš keletą metų parlamentaras teikė pataisą, kad iš vairuotojų, kurie kerta ištisinę liniją, nebūtų atimta teisė vairuoti. 

P. Gražulis tai padarė netrukus po dukros Kelių eismo taisyklių pažeidimo, kai ji lenkdama kirto ištisinę liniją ir neteko teisių. Tuomet Specialiųjų tyrimų tarnyba Seimą įspėjo, kad skubiai prašydamas priimti pataisą P. Gražulis turi savo kėslų.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Kaunietis

O kada šitą klouną išmes iš seimo?

Babunė

Viduriais jaučiu, kad Zigmas piktinasi, kad Gražulis ne jį, o paneles kirkina, tad iš pavydo net į daktarus kreipėsi.

zigmas

Na suprantama ponas Gražulis ne eilinė asmenybė tai panelių kirkintojas va ir padariau tai eismo taisyklių pažeidimas žinokit kad tai Gargždų rinktas seimo narys panašus į žemaitišką juokdarį nes seimas be juokdarių negali būti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS