P. Gražulis skelbia ketinantis dalyvauti kituose prezidento rinkimuose | KaunoDiena.lt

P. GRAŽULIS SKELBIA KETINANTIS DALYVAUTI KITUOSE PREZIDENTO RINKIMUOSE

  • 73

Šeimų maršo idėjas karštai palaikantis Seimo narys Petras Gražulis trečiadienį savo feisbuko paskyroje paskelbė, kad labai rimtai svarsto apie dalyvavimą kituose prezidento rinkimuose.

Politikas savo įraše gynė dabartinį prezidentą Gitaną Nausėdą ir karštai kritikavo Andrių Tapiną, antradienį pareiškusį, jog nesutinka atsiimti „Globalios Lietuvos“ apdovanojimo iš prezidento G.  Nausėdos rankų.

„Vakar Tapinas surengė dar vieną įžūlią ataką prie Tautos išrinktą Prezidentą G. Nausėdą! Atidirbinėdamas iš savo rėmėjų konservatorių ir liberalų gautus pinigus Tapinas vakar surengė koordinuotą išpuolį prieš žmonių išrinktą Prezidentą. Pareiškė, kad jis mat neims jam skirto „Globalios Lietuvos“ apdovanojimo iš Prezidento rankų, nes esą Prezidentas prarado jo pasitikėjimą dėl to, kad kreipėsi į susirinkusius „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ dalyvius Vingio parke ir per savo patarėją perdavė palaikymą ir padėką susirinkusiems prie Prezidentūros trijų dienų mitingo dalyviams!!! Įžūlumo ir veidmainystės viršūnė!“ – feisbuke rašo P. Gražulis.

Seimo narys tvirtina manantis, jog A. Tapino kompanijos pagrindinis tikslas – į Prezidentūrą sugrąžinti buvusią prezidentę Dalią Grybauskaitę.

„Šitas Tapino išpuolis yra koordinuotos kompanijos, nukreiptos prieš Prezidentą dalis. Spėju, kad pagrindinis tikslas – vėl sugrąžinti į Daukanto rūmus Tapino šeimininkę D. Grybauskaitę. Todėl ir neriasi iš kailio Tapinas kiekvienai progai pasitaikius bandydamas pažeminti G. Nausėdą“, –  kritiką A. Tapinui lieja P. Gražulis.

Šitas Tapino išpuolis yra koordinuotos kompanijos, nukreiptos prieš Prezidentą dalis. Spėju, kad pagrindinis tikslas – vėl sugrąžinti į Daukanto rūmus Tapino šeimininkę D. Grybauskaitę.

Seimo narys įsitikinęs, jog „tauta apgins savo išrinktą Prezidentą“. Baigdamas įrašą P. Gražulis paskelbė, kad labai rimtai pats svarsto kandidatuoti būsimuose prezidento rinkimuose kaip Tautos ir teisingumo sąjungos pirmininkas.

„Sakau tamsta Tapinai tiesiai šviesiai – nepaeis! Tauta apgins savo išrinktą Prezidentą! Ta proga informuoju, kad labai rimtai svarstau ir pats kandidatuoti būsimuose Prezidento rinkimuose kaip Tautos ir Teisingumo sąjungos pirmininkas! Kviečiu ir patį kandidatuoti – mielai susitikčiau su tamsta viešuose, atviruose, demokratiniuose debatuose!“ – apie planus kandidatuoti prezidento rinkimuose skelbia P. Gražulis.

Portalas primena, kad antradienį „Globalios Lietuvos“ apdovanojimų laureatai paskelbė atsisakantys priimti šį apdovanojimą iš prezidento G. Nausėdos.

Tarp atsisakiusiųjų – visuomenininko A. Tapino įkurta „Laisvės TV“, pernai surengusi Baltarusijos opozicijos palaikymo akciją „Laisvės kelias“.

„Laisvės TV“ vardu noriu pasakyti, kad labai vertiname „Global Lithuanian Leaders“ nuveiktus darbus ir dėkojame už įvertinimą, bet atsisakome priimti šį apdovanojimą iš Gitano Nausėdos rankų“, – feisbuke antradienį pranešė A. Tapinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (73)

sarpunas

Petrai, būtinai dalyvauk prezidento rinkimuose. Tik paprašyk gaidžio, kad suskaičiuotų tavo reitingą, nes prezidentas be reitingo neturi ateities.

.

Bet kazka nuveiktu ,butu panasu y Lt.be vaivorykstiniu

pažyma

Viesiems kandidatams į Seimą,Prezidentūrą,merus būtinai reikia prieš rinkimus gauti pažymą(ne nusipirkti)iš psichiatro!!!Nes jau turėjome pavyzdžių kai"pacanai"pretenduoja į Prezidento postą prisidengę berods kažkokiu vairuotoju.O kiek"kandidatų"Žiegždriuose,Rokiškio psichiatrinėje,Vilniaus...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS