Paaiškėjo, kodėl S. Skvernelis atostogauja: jam atlikta akių operacija | KaunoDiena.lt

PAAIŠKĖJO, KODĖL S. SKVERNELIS ATOSTOGAUJA: JAM ATLIKTA AKIŲ OPERACIJA

Premjerui Sauliui Skverneliui atlikta regos korekcijos procedūra.

Kaip BNS sakė premjero patarėjas Skirmantas Malinauskas, nedidelė akių operacija Vyriausybės vadovui atlikta penktadienį, dėl jos S. Skvernelis iki trečiadienio yra pasiėmęs atostogų ir jas gali tekti pratęsti.

„Teko kalbėti su ministru pirmininku, jis jaučiasi gerai, tačiau po tokios procedūros reikia laiko, kad atsistatytų regėjimas, praeitų skausmas“, – teigė S. Malinauskas.

Jis tvirtino, kad premjeras tikisi trečiadienį jau pirmininkauti Ministrų kabineto posėdžiui, tačiau neatmeta, kad jei sveikata atsistatyti nespės, atostogas gali pratęsti ir iki penktadienio.

Anot S. Malinausko, prieš darant operaciją, S. Skvernelis negalėjo, kaip įprasta, naudotis kontaktiniais lęšiais, todėl turėjo nešioti akinius.

Jis taip pat patvirtino, kad operacija planuota iš anksto, todėl premjeras negalėjo vykti į Osle vykstantį dviejų dienų Britanijos, Šiaurės ir Baltijos šalių lyderių susitikimą. Lietuva ir Latvija į šį susitikimą delegavo užsienio reikalų ministrus, likusios šalys – Jungtinė Karalystė, Švedijos, Norvegija, Danija, Suomija, Estija ir Islandija dalyvauja Vyriausybės vadovų lygmeniu.

„Lietuvai atstovauja užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius, jis yra tikrai patyręs ir gali šaliai atstovauti aukštu lygmeniu“, – sakė S. Malinauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

zenonas priekuliškis

Tai gal tos linzės buvo per didelės, nes tos akys tokios didelės, o gal čia nuo pinigų geismo ar jų skaičiavimo?

Zelemunčikas

Pabandė,gal ir šis praregės.

gikas

Gudriai sugalvota.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS