Pakartotinio COVID-19 testo rezultato nespėjęs sulaukti P. Gražulis Seime pasirodė be kaukės | KaunoDiena.lt

PAKARTOTINIO COVID-19 TESTO REZULTATO NESPĖJĘS SULAUKTI P. GRAŽULIS SEIME PASIRODĖ BE KAUKĖS

  • 19

Trečiadienį viešoje erdvėje pasirodė informacija, kad Seimo narys Petras Gražulis buvo susirgęs koronavirusu. O štai ketvirtadienį, nesulaukęs pakartotinio COVID-19 testo atsakymo, politikas pasirodė Seime, informuoja portalas delfi.lt.

P. Gražulis žurnalistams tvirtino, kad jo saviizoliacijos laikas pasibaigė. „Būdamas labai atsakingas, vakar vakare papildomai dar pasidariau testą, atsakymo negavau“, – teigė politikas.

Kalbėdamas su žurnalistais, COVID-19 testo atsakymo politikas dar nežinojo, o sistemoje informaciją patikrino tik žiniasklaidos atstovų paprašytas.

Maža to, politikas nematė reikalo dėvėti ir apsauginę veido kaukę. „Kiek skaičiau, iš tribūnos galima kalbėti be kaukės“, – tvirtino P. Gražulis.

Kaip jau rašyta, kolegos jau anksčiau buvo susirūpinę dėl iš Seimo dingusio P. Gražulio. Jis nesilankė posėdžiuose, telefonu neatsakė net frakcijos kolegoms, nepasirodė ir penktadienio proteste.

Trečiadienį portalas alfa.lt galiausiai patvirtino, kad P. Gražuliui buvo nustatytas COVID-19, tačiau jis nenorėjęs apie tai kalbėti su žiniasklaida.

Pasak Seimo nario, koronavirusinė infekcija jam buvo nustatyta beveik atsitiktinai, jokių rimtų simptomų jis nejautė. „Užpraeitą sekmadienį man pasiūlė, pasidariau COVID-19 testą. Nieko labai nejaučiau, porąkart sukosėjau. Gavau atsakymą ir – teigiamas, atėjo atsakymas izoliuotis“, – portalui sakė P. Gražulis.

Seimo narys sakė, kad simptomų beveik nejuto ir gydytis rimtai neprireikė.

P. Gražulis sako nesiskiepijęs nuo COVID-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Visus

Pasimk Už Roka Žilinska

Baba

Seniai laikas mesti jį iš seimo.

Petrui

o jam įstatymai negalioja, kad po tyrimo ir tik po gydytojo laidimo galima baigti saviizoliaciją . gal jam baudelę sodrią galėtų išrašyti ir už "gerą pavyzdį" paleisti laukais iš seimo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS