Paskui R. Paksą – ir P. Gražulis: trauksiuosi iš „tvarkiečių“ partijos | KaunoDiena.lt

PASKUI R. PAKSĄ – IR P. GRAŽULIS: TRAUKSIUOSI IŠ „TVARKIEČIŲ“ PARTIJOS

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ ilgametis narys šeštą kadenciją Seimo nariu renkamas Petras Gražulis nuo pirmadienio traukiasi iš partijos. Jis taip pat mąsto apie galimybę apskritai nebedalyvauti aktyvioje politikoje.

„Kadangi R. Paksas (buvęs parlamentinės partijos lyderis, per apkaltą iš prezidento pareigų pašalintas europarlamentaras Rolandas Paksas – BNS) išstojo iš partijos, aš irgi pirmadienį traukiuosi iš partijos. Partija tapo klanine partija. Kai ji buvo kuriama, daug kas į ją stojo dėl R.Pakso. Dabar nieko bendra nenoriu su tuo klanu turėti“, – šeštadienį BNS pareiškė P. Gražulis, būdamas Klaipėdoje, kur vyksta partijos kongresas, renkantis naująją jos vadovybę.

P. Gražulis sako nesantis R.Pakso kuriamo visuomeninio judėjimo steigėjas ir nežino, ar prie jo šliesis: „Nieko nekalbėjau, nieko negalvojau“. 

Tačiau P. Gražulis sako abejojantis, ar jam verta toliau likti aktyvioje politikoje.

„Šiandien dar nieko nesakau. Reikia permąstyti ir tada galvoti. Per dieną po kelis kartus esu puolamas, juodinamas, darysiu gal kokią paklausą, ar turiu žmonių palaikymą žmonių, nes  žmonės labai nuteikti prieš mane. Jeigu nebus, be abejonės, niekur nebedalyvausiu. Jeigu bus palaikymas, galvosiu“, – teigė P. Gražulis.

Jis dabar priklauso Mišriai Seimo narių grupei, nes gegužę iš savo gretų jį pašalino „tvarkiečių“ frakcija. 

P. Gražulis yra pagarsėjęs homofobiniais pareiškimais.

Vasarą paaiškėjo, kad parlamentaras turi nesantuokinį vaiką. Žiniasklaida pranešė, jog buvusi Seimo nario mylimoji kaltina politiką nesirūpinant dukra.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Henka

Nū dunduli,o kur dabar perbėgti. Nemokamai patarsiu-kurk koldūnų partija

klausimai

Traukėsi ir vis nesusitrauki. Kiek partijų jau perėjai ar atsimeni? O paskolinti pinigai ar grąžinti krikdemams?

Jonas Lietuvis

Visi gimsta nekalti , vienaip ar kitaip išeina į žmones ,jaunystėje pasižymi . O toliau Fausto kančios , nes atsiranda Mefistofelis su pinigais ir pagundomis . Ir tik tada ateina tikrasis gyvenimo egzaminas . Gražulio pavyzdys , deja ,visai priešingas Faustui. Savo gyvenimo nuotykiais ir elgesiu , jis tvirtai įtrypė į šūdą savo biografiją, kurios pradžioje buvo kitas žmogus. Tokiam silpnam žmogeliui vienas kelias -eiti į vienuolyną , melstis ir medituoti. Nes pravėrus burną viešai sklinda patologiškas melas ir purvas. Gražulis tapo tuom - su kuo jaunystėje kovojo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS